Fångarna på fortet

Nu blir de mys med mamma och syster framför Fångarna på fortet som de var 100 år sen man såg. Hoppas ni får en toppen kväll.


TÄVLING - SKOR

Nu lottar jag ut ett par skor från BellShoes . Jag köpte dom för ett tag sen men har aldrig använt dom efter att jag köpte dom. De är storlek 37 och nu har du chansen att vinna dom. Du som har storlek 38 kan också ha dom skorna. Vill du vara med och tävla om skorna skriver du " jag är med " . tävlingen avslutas 25 Agusti.




Gick upp tidigt

Gick upp ganska tidigt idag för att jag hade möte med banken vid 10.00 . Hon som jag skulle ha möte med var ju självklart sjuk när jag kom dit så fick ha någon annan men de gick bra ändå. Efter de mötte jag upp Syster i tumba och sen åkte vi vidare till Huddinge för att hon skulle köpa några örhängen, vi åt även på donken vilket man ångrade eftersom att man måste ju sluta med all jävla skräpmat.

Tandvärken är i stort sätt borta, men de gör ont i själva tanden vilket är jävligt irriterande. Hoppas på att kunna palla arslet till tandläkaren någon gång snart (darrar)



Gamla minnen..

Det är alltid roligt att komma hem och rota bland alla saker man typ glömt bort att man hade haha. Nu hittade jag mina gamla dagböker som jag skrev för måånga år sen. Jag hittade också 2 gamla bilder haha.


Jag skratta så jag fick ont i magen när jag läste ur dom.

Jag och Daniel för många år sen.

En del av släkten på en släkträff.


Före & Efter

Jag fick en underbart bra plattång av Fredriks föräldrar i julklapp eftersom att min var totalt sönder så bejvde jag en ny. Dock har jag inte använt den så mycket utan kanske max 10 gånger tror jag, men den är super bra verkligen.


Såhär bor jag!

Det är många som har frågat mig hur de ser ut hemma hos mig. Och jag har faktiskt aldrig riktigt visat de för någon av er läsare. Så nu tänkte jag göra de. De är ganska stor.









Dom är helt okej nu.

När jag var i ullared för ett tag sen så köpte jag en del kläder. Men jag orkade aldrig testa dom när jag väl var där utan slängde bara ner dom i vagnen sen gick. När jag kom hem testade jag jeansen jag köpte och hatade dom direkt, dom satt inge bra och dom var för ljusbåla. Men så testade jag dom igen igår (1månad senare) då satt dom ganska okej och jag börjar gilla dom..


Sämsta dagen på hela veckan..

Vaknde för en stun sen, hade gärna sovit bort hela dagen eftersom att vi somnade typ halv fem i morse. Vaknade upp nu och höll på att bli överlucklig att värken hade försvunnit, men jag hade visste FEL! Fy fan vad jag tjatar om min tandvärk. Nog om de nu.

Idag är de söndag, den tråkigaste dagen på veckan och sen kommer måndagen som näst tråkigaste dagen haha. Imorgon har jag möte med banken och min älskling ska jobba. Hela den här veckan förutom måndag som kommer jobbar jag till 01 på nätterna, de suger ska jag tala om.


Dagen efter vår personalfest haha.


Vi hade tjejmiddag hemma hos mig.


Mina favorit flickor.


Om värken inte försvinner....

Mens och tändvärk fy fan vilken bra dag säger jag bara... ELLER INTE. Nu har vi iaf vart och köpt cola, inte för att de är bra för min tandvärk men de skiter jag i för att jag är så jävla irriterad så jag behöver något som piggar upp mig. Har tagit en alvedon till nu och hoppas att de hjälper lite. Om värken inte försvunnit tills imorgon så ska jag fan ringa tandjävlafitt läkaren (uräkta att jag svär) .



Massor med bilder

Nu har jag suttit och taggat av alla bilder som jag är taggad på, alltså på facebook. Jag måste rensa bland mina vänner också känner jag. Känns som att häften av dom som jag är vän med där umgås jag knappt ens med och inte direkt bryr mig vad dom gör om dagarna.

Hittade massor med gamla bilder när jag rensade, och snacka om att man kan förändras under åren. Lite roligt att se faktiskt.


Jag och min bästa vän på hennes student 2009


Jag och min syster i ruga sommaren 2009


Jag och Emelie någon gång under 2008


Jag Elin och lotta vintern 2007


Sandra Maggie och jag sommaren 2008

Sandra Fanny och jag sommaren 2008 på Revudden


Hatar tandläkare!

Lyckades väcka min älskling 100 år senare. Min tandvärk har inte försvunnit än och jag har tagit en alvedon. den försvann ett tag men nu har den kommit tillbaka. Usch jag måste verkligen till tandläkaren men jag har sån skräck för dom så jag vet inte om jag vågar.

Fast att laga ett hål måste ju vara mindre smärsta en den jag har nu. Jag har faktsikt aldrig haft tandvärk förut under mina 21 år. nu har jag haft de lite till och från i den här tanden och de är nog ett tecken på att jag måste uppsöka tandjävla läkaren.....


en tång någon?

Om jag hade haft en tång hade jag dragit ut en av mina tänder just nu för jag har sån tandvärk! Kunde knappt sova inatt för de gjorde så ont. Tog två alvedon och hoppades på att de skulle släppa men inte fan gjorde de det.

Jobbade sent igår på min lediga dag. Fast jag fick en biobiljett, gratis mat och så får jag vara ledig på måndag. De är bra att jag får vara ledig då för jag har möte med banken. Nej nu ska jag gå och stoppa i mig en alvedon till och sen försöka väcka min älskling!


Kryssningen för 1 år sen.


En morgon promenad

Plnanen var att gå upp runt 09.00 för att gå en promenad i ca 30 min, men när klockan ringde hörde jag hur de spöregnade ut så vi somnade om igen och tog runturen vid 11. Har precis ätit frukost och ska snart ner i duschen för att sen åka och jobba i 7½ timme.



Har gått as mycket idag

Jag kommer aldrig mer vilja gå i hela mitt liv känns de som. Jag mötte upp syster och sen så gick vi och köpte Thai mat åt mamma. Därefter vidare till centrum för att handla maten som vi skulle ha till tacosen. Sen gick vi en tripp ner till statoil och köpte cola samt glass. Nu sitter vi vid en varsin dator och nördar facebook spel haha.




Vill du bli?


Jag fixat min biljett !

Vaknade nyss av att älsklingen kom hem, har fetaste huvudvärken men hoppas de går över. Folk har verkligen reagerat på detta med att jag saknar alex! Men jag gör de och de är inget jag driver med bara för att få uppmärksamhet. Varför jag skrev de till FS var för att alex skulle få se de, men hon tog de ju som vanligt på fel sätt och hängde ut mig, vilket inte var tanken med de hela.

Jag har iaf fixat min biljett till BLOG AWARDS nu. Ska bli så jävla underbart att få gå dit. Ska verkligen ta med mig min system kamera de har jag längtat efter!


Somna om igen

Klockan är lite över 05 på morgonen och jag ska snart gå och lägga mig igen. Gick upp med min älskling vid 04 eftersom att han ska till jobbet då. Just nu mår jag illa som en gris och de känns som att jag ska spy (hatar att spy) . Känner att huvudvärken är påväg också så de är verkligen läge att somna om igen.


Jag saknar dig alex!

Jag har tänkt så otroligt mycket sista tiden. Någon jag verkligen saknar i mitt liv som kommer chocka en hel del nu är Alexandra Nilsson (Kissie) . Jag saknar verkligen henne som vän. Vi hade alltid så jävla kul tillsammans. Alla utekvällar och alla fyllor vi hade tillsammans var helt galna.

Jag har haft mycket otur i mitt liv och de kommer jag nog att ha resten av mitt liv med. Men om jag fick välja att ha en vän tillbaka i mitt liv så skulle de bli alex. Jag såg inte henne som Kissie utan som min vän alexandra. Jag visste ju självklart att hon bloggade men de förändrade inte henne som vän.

Jag har skrivit mycket skit om henne och lika så hon om mig. Men jag ångrar de de gör jag. Men jag är inte den första av hennes vänner som skrivit massa skit om henne även hennes kompis amir som hon kan förlåt dag ut och dag in. Jag vill verkligen inte vara hennes vän för att hon är KISSIE utan för att jag känner alexandra och de är henne jag tyker om.


Idol 2009




















Utan 2 lager smink.

Vad skönt de känns egentligen att inte behöva använda 2 lager smink för att se bra ut?



Min pärla är frisk igen!

Åh min älskade dator är räddad. Trodde först att jag var tvungen att begrava min älskade pärla men eftersom att jag har världen bästa älskling som kan allt så fixade han den. Så nu är min dator inte längre svinbärare haha.

Helgen har vart rätt seg, igår kollade vi på en as skum film som gjorde att jag höll på att kräkas när jag såg allt blod och hur hemska människor de finns (fast de var på film) . Trodde jag skulle drömma mardrömmar men de gjorde jag inte, däremot är jag lite nojjig av att gå ensam hem efter jobbet härdan efter haha.


MIN DATOR HAR SVINFINLENSAN

haha jag höll på att skriva godmorgon, men de är de ju verkligen inte. Just nu sitter jag vid familjens bärbara dator för att min dator har fått svininflensan typ, nej men den vägrar starta.

Väntar på att Fredrik ska sluta så han kan komma och hämta mig och ge min älskade dator meducin så den går igång igen. Känner mig helt jävla handikappad vid någon annans dator haha.


Vilken är finast?


Kände mig typ bakfull...

Istället för att åka hem till mig åkte jag hem till min älskling inatt. Elin som jobbar på mitt jobb bor åt samma håll så hon körde hem mig till honom. När jag kom hem sov han redan vilket var bra eftersom att han skulle upp tidigt. Så jag klädde av mig och la mig bredvid honom.

Vaknade självklart när Fredrik gick upp
, somnade om igen runt halv 5. Meningen var att jag skulle gå upp vid 10 tiden för att se våra bästa år men de sket sig för jag var så jävla trött. Vaknade istället halv 1 och kände mig på något sätt typ bakfull, fast jag inte var de då. Nu sitter jag och väntar på att min älskling ska komma hem från jobbet så vi kan mysa lite innan jag beger mig hemåt .


Bilder

Lite fina bilder innan jag åker och jobbar!




Du behöver inte vara som alla andra

Idag är de första arbetsadegn efter semestern, och de ska faktiskt bli skönt att få komma igång igen, få tillbaka rutinerna som man totalt tappade bort under semester? Idag jobbar jag sent, men jag slipper sova ensam inatt iaf. (Becka som var på mitt jobb förut, om du är där igen när jag är där, tveka inte och komma fram! Jag bitts inte)







Våga älska dig själv som du är, för du behöver inte vara som alla andra!


Nattbloggning (tankar)

Jag undrar hur man egentligen ska kunna bli omtyckt i en bloggvärld? Måste man ha rika föräldrar för att bli känd? Måste man vika ut sig för att komma någonstans? Att idag bli känd igenom sin blogg är otroligt svårt, och tro mig jag har försökt i flera år.

Man kanske måste vara lika söt som Kenza? För att lyckas tjäna över 150 000 kr i månaden? Man kanske måste vara lika blåst som Dessie för att fjortisar ska tycka om en? Man kanske måste vara lika bortskämd som blondinbella för att folk ska se en som en förebild? Man kanske måste vara tillsammans med en känd kille som paow för att få uppmärksamhet? Man kanske måste vara lika blåst som Kissie för att få alla att stå på hennes sida fast hon gör fel gång på gång men ingen ser de?

Vad krävs för att man egentligen ska få lite uppmärksamhet? Ska man behöva dö för att se vilka som verkligen uppskattade en? Skulle jag dö tror jag på fullaste allvar att aleandra skulle skriva ett inlägg om mig hur hon förklara hur mycket jag egentligen beydde för henne, och hur kul vi hade tillsammans. Vilket hon idag inte vågar stå för?

Bögar finns de ju gått om i bloggvärlden redan? Se bara på Amir som gör allt för att så i rampljuset i 15 min. Sen har vi Krille som vet varken ut eller in om han är bög eller bi, och sist men inte minst DennisM som trodde han hade sveriges största gayblogg men var egentligen en ren bluff?

Det som gör att folk läser alla dessa bloggar som Kenza Blondinbella Kissie Gaybloggen osv är ju för att dom har fått ett intressant liv med kändisskap, TV och raido , tidningar hit och dit. Men varför kan folk inte bara läsa en vanlig människas liv? Allt de där andra kan man ju läsa i SE&HÖR dagligen....

Vad krävs egentligen för att man ska komma upp till toppen?

Det gäller att bjuda på sig själv...


Det gäller att kunna bjuda på sig själv.


Visst har jag vita tänder?


Min fösta läsarfika

Min fösta läsarfika kommer att bli med söta blondinen Madicken! De ska bli så kul att få träffa henne. Hon verkar så rar och ha humöret på topp. Vi ska snacka om allt mellan himmel och jord. Detta ser jag verkligen fram emot!


Super fina Madicken!

Om du vill träffa mig, Mailar du till [email protected] och märk mailet med "Fika"


Läsarfika?


beroende av FB spel

Jag gick upp 03.00 inatt för att väcka min älskling som skulle till jobbet. Det är hans första dag på hans nya jobb idag och jag hoppas att han trivs. Somnade om runt 05.00 och sov till 11.00 . Har packat ner alla min kläder för idag flyttar jag hem igen, så att min älskling kommer in i sina rutiner med de nya jobbet.

Jag har blivit en spelnörd på Facebook. Jag har börjat spela Mall world och de är verkligen beroende framklanade .Vill du bli min granne där så är de bara att adda mig som vän på FB "Emelie Liljeberg"



VECKANS BLOGG - Sofia


BLI VECKANS BLOGG!

Vill du bli VECKAN BLOGG? Anmäl din blogg och du har cahnsen att få synas i min blogg med över 5000 - 6000 läsarte om dagen i en hel vecka!


Våga ÄLSKA dig själv!

Att kunna älska någon annan innebrä också att du ska kunna älska dig själv. Att ha ett självförtroende och bara skita i vad andra tycker och tänker om dig. Att våga vara stark och visa sig som du är.

Jag har vart där, precis där många tonårs tjejer är idag då man bara hatar ALLT och ALLA ibland. När man helst av allt bara vill bli stor och får kunna göra vad man vill. Men de är inte lätt att vara stor heller, de inne bär 1000 gånger mer ansvar än vad du redan har som tonåring.

Lite tips..
1- Våga älska dig själv som du är, gå inte efter vad andra tycker och tänker om dig. Ta bara till dig de bra sakerna.
2- Hur jobbigt skolan är ska du kämpa, för när du blir stor kommer du vara så otroligt stolt över dig själv att du verkligen kämpade för att få den utbildningen.
3- Familj och vänner är de som alltid kommer att finnas där för tid i vilket väder de än är. Våga släppa in nya människor i dit liv och lita alltid på din familj, för dom litar på dig.
4- Våga vara ledsen, våga visa att du har känslor som precis alla andra. Ingen i världen är perfekt.


Detta hände mig som 13 åring!

När jag var 13 år gammal var jag med om något ingen människa vill vara med om, ingen förälder vill heller inte att detta ska hända ens barn, de är en ren mardröm du dras med resten av dt liv. Jag var med om en våldtäkt på astrid lindgrens barnsjukhus.

Jag var bara 13 år när detta hände och låg inne för operation, jag gick på tunga mediciner och var mest trött och seg. Efter händelsen så tog de flera år innan jag kunde vistas inne på ett sjukhus utan att känna rädsla. Jag drömde dagligen mardrömmar om detta och var rädd för att vara ensam hemma. Ingen visste om detta år, ABSOLUT INGEN. De tog 6 månader för mig att bygga styrkan att våga berätta något så fruktansvärt.

De började med ett samtal till BRIS där jag var anonym. Dom hjälpte mig att få mig att inse att detta inte var mitt fel, och att jag inte gjort något och att jag inte kunde göra något annorlunda. Dom frågade mig om dom kunde göra en polisanmälan så att jag kunde berätta detta för mina föräldrar men de ville jag inte. De gick ytligare en vecka efter samtalet med BRIS, och farmor ringde mig. Min farmor hör direkt när jag mår dåligt eller om de är något så hon ringde pappa så att han ringde upp mig. När pappa ringde kunde jag inte hålla tillbaka de längre, allt bara brast!

Jag åkt ner till pappa på sportlovet och han behandlade mig som en prinsessa, men vi pratade inte alls om händelsen tills de var dags för mig att åka tillbaka till STHLM igen, då vi ringde mamma och då var cirkusen igång.

Pappa kom till sthlm på tisdagen och vi gjorde en polisanmälan, de var jobbigt, sjukt jobbigt. Men ändå kände jag i kroppen hur en stooooor sten bara lossnade från mig, hur lätt jag blev helt plötsligt. Men de blev många polisförhör och en evigväntan. Jag kan säga att alla som gjorde förhören med mig var otroligt gulliga och underbart duktiga och snälla. Men de var en kamp.

Så var de dags för en rättegång (tingsrätten) i solna eftersom att händelsen hände i solna. Rättegången höll på i hela 3 dagar, och de var 3 otroligt jobbiga dagar. Jag åt knapp någonting, sov otroligt dåligt ja ni vet.. Sen gick de en månad innan domen kom, och han blev FRIAD!

Ett år senare inleds nästa rättegång (hovrätten) och som den förra så pågick den också i 3 dagar, och de var samma sak där , men åt dåligt sov dåligt, och hade hemska mardrömmar. Men även den domen tog 1 månad innan den kom, och när den väl kom så lossnade den tyngsta stenen av dom alla! HAN FICK 4 ÅR FÄNGELSE. Jag kunde inte fatta att de var sant.

Idag mår jag bra, jag har tagit mig igenom detta och därför kan jag berätta detta för er för att visa att allt går man behöver inte ge upp. Jag lever som en vanligt människa idag, med pojkvän, vänner , familj och jobb. Men de finns fortfarande nätter då jag drömmer om detta. Men jag har för de mesta bearbetat bort allt, dom starkaste bilderna finns knappt kvar.



[ HÄR KAN DU LÄSA ARTIKEN I AFTONBLADET ]
Har du frågor får du gärna maila " [email protected] "

Vi ska gå tillsammans !

Ni är ju verkligen så söta alla som har röstat på mina skor. Jag trodde först att många skulle skita i de, men de finns verkligen folk som ställer upp där ute. De är bara säga till om DU har röstat så sätter jag ut din bloggadress. Om du har röstat och skrivit att du har de ta de lungt om du inte är med en de kommer, jag hinner inte alltid på en gång men jag gör de så fort jag kan.

Nu till en annan sak. Angående detta med BA (Blog Awards) Så ska jag dit med Madicken och Myzaan troligtvis och de kommer bli sjukt kul, jag ser verkigen fram emot de. Vi kommer ha super kul de kan jag lova. Vill du också gå och inte har någon att gå med säg till oss , desstufler vi blir desstu roligare blir de.


Om du röstar, blir du LÄNKAD !

Röstar du min sko och skriver i inlägget här så kommer du att bli länkad! Jag länkar alla som röstar på mina skor!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


http://strenghtandcourage.blogg.se
http://jpanna.blogg.se

http://angeelas.blogg.se

http://twilightismylife.blogg.se

http://xjessie.webblogg.se

http://nebbson.blogg.se

http://jjustannaa.blogg.se

http://sandraackefjord.blogg.se

http://chaiimphoemphon.blogg.se

http://michellesworld.blogg.se

http://linduwz.blogg.se
http://emiliaesy.blogg.se
http://fridamarklind.blogg.se
http://thesswester.blogg.se
http://finaaz.blogg.se
http://theina.blogg.se
http://mallewaina.blogg.se
http://christinama.blogg.se
http://jossesjukebox.blogg.se
http://malinvardetigen.blogg.se
http://tiiiilias.blogg.se
http://tiiildakarlsson.blogg.se
http://beautifulpiinklips.blogg.se
http://ssarahaugustsson.blogg.se
http://isabellepalmgren.blogg.se
http://hallgreen.blogg.se
http://typlinnea.blogg.se
http://maariaz.blogg.se
http://lillaelina.blogg.se
http://oliviabws.blogg.se
http://jjessiicas.blogg.se
http://depend.blogg.se
http://nytove.blogg.se
http://thresnilsson.blogg.se
http://wiiklundd.blogg.se
http://tessaella.blogg.se

 


Det blir en ny start!

När jag började blogga var målet att bli någon slags bloggkändis som alla ville bli. Men eftersom att de krävdes mycket arbete med bloggen typ dygnet runt så orkade jag längre. Jag fick kikar ibland där jag ba" åh jag vill vara med på topplistan " och kämpade röven av mig för att synas där i några få dagar.

De bästa att vara med där är ju för att man får uppmärksamhet att folk skriver hur bra man är osv. Jag orkar inte kämpa för att synas där längre, utan nu bloggar jag bara på mitt sätt och tänker inte skriva något jag absolut inte vill ska vara i min blogg.

Jag fick en urgullig kommentar av en tjej som heter Becka, hon skrev att hon hade sett mig på mitt jobb men vågade inte gå fram till mig. Men de är klart ni ska gå fram! Jag bits inte jag lovar, jag älskar folk som kommer fram och är hur gulliga som helst! Så Becka läser du detta och ser mig någon mer gång, så tveka inte på att gå fram till mig då!


Träffa min bästa vän!

Asså varje dag när jag vaknar upp så tänker jag alltid " åh idag ska jag blogga som bara den " Men sen när jag väl ska de tappar jag glöden? Vad fan ska man skriva, vad vill folk läsa... Ja ni vet ?

Inatt kunde jag inte sova, min mage var inte alls med mig. Kändes som någon vände ut och inte på hela jävla magen och hur skönt är de liksom? Vaknade i morse och då avr inte magvärken borta heller. Men håller de i sig så åker jag till doktorn imorgon.

Idag ska jag träffa min absoluta bästa vän Sandra. Hon har äntligen flyttat tillbaka till stockholm och de känns hur skönt som helst att få kunna träffa henne när jag vill.


J
Jag & Sandra sommaren 2003


MYCKET BESVIKEN!

Jag är liiiite besviken på att jag inte fått någon inbjudan till BA. Varför jag är de är för att andra bloggare som har mindre läsare än mig har fått de (amandavarde) (DennisM) som knappt är med på bloggportalens topplistor längre och dessutom har dom fått VIP inbjudan.

Jag hoppas på något sätt att jag ska få en och att den bara inte har kommit än, men så blir de väl inte? Jag har legat bättre till på dom där listorna är både DennisM och amandavarde. Finns de någon där ute som vill gå med mig som fått en inbjudan?


RSS 2.0