Mini golf + grillning

Nu har vi kommit hem från minigolfen och jag kom självklart sist. Jag är ganska dålig förlorare men visar de inte oftast. Vi hoppade även stutts matta (stavning?) . Nu är de killarnas tur att laga mat idag för jag och Emelie lagade mat igår. Ikväll blir de grillat kött eftersom de är Fredag.





Jag vann på TP

Igår blev en spelkväll med massor med öl. Jag vann på TP snacka om att jag var grym *inte* Men jag vann iaf. Idag lyser solen och vi ska snart åka till stranden . Älskar att vara på landet, men de är tur att datorn finns så den kan rädda en i tråkiga situationer.



Mitt internet strular!

Mitt internet vill inte som jag vill och därför blir de såhär sent. Vi har vart i ett körcentrum här på Öland med typ 1 klädbutik. Köpte iaf ett par träskor som kan vara bra att ha när man ska ut och röka eller något annat..



Framme!

Nu är vi framme på antons landställe här på öland! Synd att de var så mörkt när vi kom och att de regnade att jag inte orkade ta några kort på själva huset. Men ni ska få se hur de ser ut här inne.





på väg ner...

Sitter i bilen just nu. Utanför regnar de och vi har precis vart på Max och ätit. Jag har aldrig gillat Max men nu var de fan as gott. Gillar du max?

Mitt comviq suf funkar alldeled utmärkt mitt ute på bilvägen.
Nu har vi typ 4 timmar kvar





Mot Öland och Comviq...

Nu börjara vi snart rulla mot Öland och de ska bli såå skönt med semester från sthlm! Och jag valde att använda Comviq surf en vecka från och med idag, när de tar slut får jag låna antons internet. Lite kul att Comviq kommenterade inlägget! Hade vart ännu mer underbarare om dom ville sponsrat mig en veckas internet på öland.

Jag uppdaterar från bilen påväg dit!



HJÄLP MIG!!

Åh jag bar besluts ångest! Jag måste helt enkelt välja mellan Comviq surf eller tele2 trådlöst. Jag har ingen aning om vilket som är bäst, och eftersom att jag ska vara på Öland i över en vecka måste jag ju ha ett bra trådlöst bredband så jag inte sitter och dampar sönder här. så snälla ni hjälp mig?


Vill du bli dagens blogg?

Nu drar vi igång dagens blogg! Du och din blogg har alltså chansen att synas i min blogg hela dagen imorgon! Att få ta del av mina 5000 - 7000 läsare om dagen skulle ju inte vara dumt eller hur?

Skriv "jag är med" så drar jag en vinnare imorgon när jag vaknar!'
Jag drar en vinnare imorgon 12.00


Plats 46 på bloggportalen

Kollade på bloggportalen nyss och såg att jag har puttat ut DennisM ur listan, någon som minns honom? Han låg ju på toppen här ett tag och utnyttjade alla storbloggare för mer besökare. Sen ligger jag före Typsteffie också lite kul tycker jag. Och högre upp ska jag de lovar jag.


ÖLAND IMORGON!

Åh imorgon åker vi till ÖLAND! Det blev tidigare än planerat men de ska bli så skön! Ska ta massor med roliga kort när vi är där och vi ska bada sola supa och bara ha så underbart man kan ha de. Självklart kommer jag att ta med mig datorn så jag kommer uppdatera som vanligt!

Var och skulle handla halstabletter, men de blev mer än bara de....


Eddie ville också vara med!

Nu känner jag mig som en ny människa efter en härlig dusch. de sägs att RYSS värmen är påväg hit igen, och jag hoppas de är över öland när vi åker dit på Fredag. Har gjort en liten dagens outfit, men de var en till som ville göra de med mig idag tydligen .. EDDIE!


Kolla vad söt han är som står där!


Sen blev de tråkigt då gicka han.


Full som en kastrull

När pappa fyllde år var de verkligen party. Inte nog med att man skulle se förjävlig ut eftersom att de var 70 - 80 tals tema. Men här kommer en film när vi är påväg hem och här ser man hur FULL man egentligen kan bli.


Inte JAG också!!!

Godmorgon!
Inte nog med att Fredrik är sjuk och ligger och hostar hela nätterna så börja jag känna mig dålig. Vaknade av att halsen gjorde as ont, kan knappt svälja. Näsa rinner och jag känner mig helt groggy (billig fylla) SKOJA!.

Passade på att starta datorn och kolla mina spel på Facebook. Har böörja köra något nytt köpcentrum spel AS ROLIGT!


Vill du hjälpa mig?

Åh jag vill ha ny design, men eftersom att jag suger på att fixa sånt brukar de alltid vara någon som hjälper mig. Finns alltid någon som ställer upp. Vill du hjälpa mig? Maila mig på [email protected] märk mailet med "design hjälp" och självklart länkar jag dig som gör designen!


170 mail från er läsare!

Jag inte speciellt mycket att göra just nu eftersom att mitt spel på Fb vägrar fungera som de ska och då har jag så jävla boring. Passade då på att kolla mailen, snacka om att de bara ramlat in mail från er läsare. Ni är så otrooligt gulliga!


Min ÅSIKT!

Vi kvinnor har inte valt att ha mens därför tycker jag att tamponger borde delas ut gratis i butiker, lika så med bindor för tjejer som inte gillar att använda tamponger. Om de nu inte blir så i framtiden att de blir gratis kan de iaf bli lite mer billigare. Att vi tjejer blöder 5 dagar i månaden om inte mer för andra är inget vi valt själva!

Så nu har jag sagt mitt haha.
Somnade och sov kanske 1½ timme och de behövdes kan jag lova. Nu känner jag mig liiite mer piggare än innan iaf. Min pojke somnade långt innan mig och sover fortfrande, stackarn är sjuk.


Video inlägg

Kan man bli mer söt en han eller?


Svar på en del frågor.

Om jag vill skicka en idolbild, vart skickar jag den och blir man länkad?
- Du skickar den till [email protected] och självklart bli alla som skickar idolbilder länkade.

Mitt företag vill annonsera hos dig, hur kontaktar jag dig då?
- Ni mailar precis som vanligt till [email protected] så kan vi vidare diskutera de där.

Kan man få ta en läsarfika med dig? Du verkar så mogen och öppen! Eb ärlig person helt enkelt.

- Tack! Självklart kan jag ha läsarfika med er. Maila bara till mig och märk mailet med LÄSAR FIKA!

Fick gå hem tidigare!

Hemma från jobbet nu. Jag behövde inte stanna till 15:45 och de var ju tur för jag är as trött. Ska snart gå och ta en power nap så man blir lite piggare. Passade på att fota mina söta små jobba kompisar när jag ändå hade kameran med mig..


Jag och abbe!

Min chef!

Ullrika var glad idag

Mc driven!


26 juli 2010

Godmorgon snyggingar!
Inatt har vart en såndär mardröms natt. Usch jag hatar när inte får sova ordentligt på nätterna. Jag drömde att jag fick ett solkort någonstans fast jag inte ville ha de, och så blev jag tvingad att sola iaf. Jobbar enbart 3 dagar med idag sen går jag på semester och då åker vi till öland !


Dom borde vara GRATIS !

Åh vad glad jag blev att att gå in på bloggen. Har inte vart inne här på hela dagen, men ändå så är statistiken så mycket bättre än någonsin. Jag har ägnat mig åt en blogg fri söndag (bortsätt från nu) . Jag har vart lite ledsen nu ikväll men jag vet inte riktigt varför jag vart de? Ska ha mens snart så kan ju bero på de?


Imorgon blir de en shopping dag

Ledsen för den dåliga uppdateringen. Men har jobbat till 01 två dagar i rad nu och är ganska trött på kvällarna när jag kommer hem. Har inte hunnit blogga från jobbet heller för de har vart mycket annat att tänka på. Men de blir bättre nu i veckan (måndag) . Imorgon är de söndag och då är jag ledig och tänkte ta en shopping dag. Självklart kommer jag via vad jag köpt för något skoj.

Gillar ni att shoppa?

Tack ! <3

Jag vill verkligen tacka er som har rösta på mina skor! och som jag lovade så ska ni få era länkar! Vill du också bli länkad så säger du bara till att du har röstat så blir du/ni de.

Louise
Hanna
Alexandra
Jenny

Selma
Emma
Frida
Alexandra
Sea
Sara
Hanniz
Linda

Rösta och du blir länkad!

Röstar du min sko och skriver i inlägget här så kommer du att bli länkad! Jag länkar alla som röstar på mina skor!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Plats 19, inte dåligt

Godmorgon Sverige!
Åh jag är så trött.. Man blr ju inte piggare av att veta att man ska jobba till 01 inatt. Men innan jobbet tänkte jag shoppa lite. Det är ju som sagt lön idag. En annan sak jag blev helt paff över när jag gick in på blogg.se hemsida var detta..


Rätt ut en sak!

Pratade precis med Paow på Facebook. Ja jag har ju skrivit en del duma saker om henne och hugo förut. Men de är ju något jag inte direkt stod för utan sökte mest bara uppmärksamhet. Jag bad iaf om ursäkt och de var skönt att hon accepterade de. Hon sa även att de är fler som vill vara hennes vänner nu när hennes blogg går bra och de kan jag förstå. Hatar falska människor som bara vill vara ens vän för att synas.


Nytt favorit spel + sjuk pojkvän

Var hemma en snabbis för att hämta lite saker. Sen handlade jag på Willys för att ha frukost tills imorgon. Min älskling är sjuk så jag ska se till att ta hand om honom idag. Därför blir de lite gles uppdatering. Ska spela mitt nya favorit spel på facebook nu!


Lite bilder från 2007

Är så otrologt trött på att de alltid ska vara så vart om nätterna. Vi har fläckten på hela natten men ändå svettas jag som en gris. Eller ja svettas göra jg inte utan jag blir 100 grader varm.

Ska försöka väcka min älskling snart för vi ska hem till mig ett tag och hämta en sak. Efter de är jag sugen på MAT och de lär nog bli mc donalds idag haha. Imorgon är de lön och självklart jobbar jag 16-01 imorgon ROLIGT!

Bilderna är från 2007


Saknar mitt hår!


Här var man smal!


När man var fjortis....


Besökare gör en glad!

Nu har jag suttit och spelat mitt favorit spel i över en timme. Eftersom att jag spelade de på TV via datorn så känns allt så litet nu när man sitter vid datorn efter åt. Är helt slut i huvudet haha. Kollade min statistik och snacka om att man kan bli glad när de går uppför! Jag visa inte hut många ni är men de spelar ingen roll. Ni är fler än 4000 iaf. klockan är inte ens 00.00 och undra vad de kommer sluta på?


Detta är såå gott!



Var nöjd med din kropp!

Att våga vara sig själv är de nog inte många i vårt avlänga land som vågar? Att våga visa sig precis som man är. Skita i att folk tycker att man är lite rund eller helt enkelt fet. De finns inga männskor som är feta, utan folk som är lite större än andra bara. Ingen människa på den här jorden är perfekt!

Jag har opererat mig otroligt många ggr under mitt liv och därför samlat på mig en del ärr. Dom flesta ärren sitter på magen. När jag var i tonåren så vågade jag inte visa mig i bikini för att jag tyckte att folk kollade så kontigt på mig eller skrattade. Idag skiter jag faktiskt fullständigt i de. Mina ärr en betydelse på att jag har gått egenom något som gjort mig stark!

Jag skiter också i om folk tycker att jag har gått upp i vikt. Det är inte fint att se ut som ett benrangel med bara kött och ben. Man måste ha lite fett på kroppen också! Jag är nog den enda känns de som i denna bloggvärld som vågar visa min kropp fast den inte är perfekt! Jag tycker att fler ska vara nöjda med sig själva.


Vill ha ett till hål

Jag vill ta ett till hål i tunga. Det gjorde inte speciellt ont utan de var jobbigt mer efter när man inte kunde prata eller äta. Men jag vill så vi får se hur de blir, om jag orkar gå egenom de igen.



Min statistik!

Lite roligt att jag ligger på plats 6 på humor kategoring på bloggportalens hemsida. Jag klättrar sakta men säkert mot toppen. Jag hoppas att jag kommer hamna bland dom 10 bästa i kategoring "privata" inom en snar framtid .


Somna om eller inte?

Godmorgon sötnosar!
Ska snart återvända till sängen igen
och somna om, jag är så trött. Men endå sitter jag här och velar fram och tillbaka om jag verkligen ska sova? Min älskling gick upp 03.00 inatt och åkte en halvtimme senare. Känns som att han kommer somna före mig ikväll och jag vill ju inte vara sämre än honom utan sova med honom. Så kanske ska skita i att gå och lägga mig igen?

Fint väder är de ju ute, har lite små ångest
över att inte kunna utnyttja solen, men men sånt är livet ibland. Kanske ska lägga mig på baksidan och sola lite?


Gröna lund och sen grilla!

Dagen har vart lång. Jag och älsklingen bestämde oss för att åka till gröna lund. Väl när vi är där och har köpt åkband och allt så åker vi bara en karusell eftersom att de var sååå mycket folk och köerna var sjukt långa. Jätte onödigt men vi gav bort banden till två tjejer som blev glada.

Vi åkte istället hem till anton där vi grillade tillsammans med Viktor och Lollo. De blev sen ett dopp i uttran eftersom att de var så varmt. Nu ska vi sova eftersom att Fredrik sak upp 03.00 inatt och jobba. Dock blev de inga bilder idag för jag lämnade kameran hemma.


Tävlingen avslutad !

Tävlingen är nu avslutad och GRATTIS till Maggic som van den snygga tröjan! Det var månag som tävlade utan mailadress vilket var lite synd. Tänk på de när ni tävlar hos någon att inte glömmer mailadressen!

1 år tillsammans med min älskling <3

Idag är de den 20 Juli och de är den dagen då jag och min älskling sa att vi vart tillsammans (eller jag sa de på fyllan) . Vi träffades långt innan vi blev tillsammans men jag fattade inte riktigt om vi var tillsammans eller inte därför så tog vi ett sent datum. Jag träffade min älskling på en fest hos en gemensam kompis till oss den 16 maj. Dagen efter de var jag jävligt bakfull men vi gick på bio ändå.

Vi har ALDRIG under vårt förhållande bråkat, vi har mest bara haft små tjaffs som går över på 5 min och de är sååå skönt. Att leva tillsammans med någon man tirvs så bra med är de bästa som finns. Att aldrig ens ha ett bråk. Han är inte bara min pojkvän utan en av mina bästa vänner också.


Jag är också så glad över att du kommer så bra överens med min familj, att du trivs och att dom trivs med dig! Vi har hunnit göra så mycket tillsammans under bara 1 år. Det är också skönt att du kommer bra övrens med mina vänner så som jag göra med dina vänner. Nu har vi ju ganska mycket gemensama vänner eftersom du lät känna alla mina och jag alla dina.

Jag älskar dig Fredrik och de tänker jag göra tills mitt hjärta säger stop och ännu längre. Att vakna upp med dig varje morgon är bland de bästa jag vet. Att känns hur du håller om mig när vi sover är de bästa jag vet. Du är min finaste ängel och dig vill jag inte leva utan!




Den 16 Maj 2009


En natt med dig på jobbet.


Göteborg 2009


Valborg


Kryssningen 09


Utö


Hemma gjort båt

Kom hem för ett tag sen. Älskling kom och hämtade mig så åkte vi hem till Anton där vi skulle hämta upp deras hemma byggda båt. Haha ni kan ju gissa om jag skratta när jag såg den. Den ser ut som en LIK KISTA! Ni får se bilderna så förstår ni vad jag menar.




Mitt favorit spel!


TÄVLING i samarbete med ShirStore

I sammarbete med Shirstore tävlar jag nu ut en super snygg T-shirt. Jag har själv kläder där i från som jag älskar. Därför lottar vi nu ut den super häftiga T-shirten till någon av er.

För att vara med i tävlingen skriver du bara " Jag är med & vilken färg du vill ha" . Glöm då inte din mailadress så jag kan maila dig angående storlek din adress osv. Tävlingen avslutas 29 juli klockan 12.00 LYCKA TILL!




Rösta på mina skor!

Nu har jag designa ena egna skor på Nellys hemsida. Jag tycker dom blev skit läckra. Och nu vill jag be er min älskade läsare att rösta på dom! De skulle verkligen vara supergulligt!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


1 år på tisdag <3

Nu är jag ledig i 4 dagar, de ska bli såå skönt. en frågan är den vad fan ska jag göra i 4a dagar? Jag är en sån som måste istor sätt vara syselsatt JÄMT. Men jag och älsklingen firar 1 år på Tisdag och då hoppas jag vi hittar på något skoj.


Lägg dags nu!

Kom precis hem efter ett kvällsdopp i Sandviken. Denna gång blev de naken bad haha, alltid lika skönt att bada naken tycker jag. Vi hade som vanligt lika kul och de känns som att jag har ännu mer vatten i öronen nu. Ska snart bädda ner mig i sängen för imorgon väntar de jobb 11:45-16:00 mycket bättre tid än vad jag egentligen skulle jobba.


Jätte gammal bild på mig och Annie 2004


Jag på en interdjuv med Poppe

100 % TRÖTT

Åh jag är så trött så jag skulle kunna somna på en gång, men de går inte för vi ska nämligen ut och bada i regner. Jag är faktiskt lite små rädd att bada när de regnar eftersom att jag är rädd att plixten ska slå ner i vattnet m de skulle börja åska av någon anledning? Jag förederar att sova istället men de får jag inte.. HAHA..

Lite bilder från Thailand 2007



En lugn dag på jobbet

Nu har jag slutat för dagen och den här dagen har vart så jävla lugn. Jag kan inte kalla de JOBB DAG utan jag ahr istor sätt vart på rast 3 timmar av dom timmarna jag jobbat. Nu väntar jag på att älsklingn ska komma och hämta mig, men han är på djursjukhuset med Viktors katt stackarn.


Karro har den här VITA SKJORTAN SOM ALLA VILL HAAA!


Sara var lite pussnödig så hon ville vara med på en bild


17 juli 2010

Jag är såååå trött. Och självklart gick jag inte och la mig i den tid jag egentligen ville lägga mig. Kommer dö av trötthet här på jobbet och idag jobbar jag 9 timmars pass de suger när de är lördag. Jag är duktig idag iaf som äter pannkakor till frukos med ramlösa citrus och inte massa äckel pommes.



Jag älskar dig syster!


Hela havet i öronen?

Känns som om jag har hela halvet i mina örgon. Efter att jag slutade jobba kom älskling och hämtade mig snäll som han är, så hämtade vi även upp Jasso och syster för en badtur i Sandviken idag igen. ÄLSKAR verkligen att bada där kan jag lova. Nu ska ni få se på lite roliga bilder.






snabb lunch

Sitter på jobbet nu och äter en snabb lunch. Ska snart gå in och jobba igen. Men först ska ni få lite snygga cam bilder .




Nattbloggning

Åh jag verkligen älskar att bada på kvällarna, jag vet inte men de känns så mycket varmare och mycket skönare på kvällarna/nätterna. Ni skulle bara veta hur fint vattnet var ute på UTÖ, ville fan aldrig kliva upp. Jag och älskling plus min söta syster åkte ut till Sandviken och tog ett kvällsdopp. Men snart är de dags för läggdags för jag börjar tidigt imorgon.

Jag måste vara den enda i bloggvärlden som vågar visa min otroligt "sexiga kropp" utan att skämas? Visst jag är inte helt nöjd med mig själv och min kropp, men de finns inget man ska skämmas över?











Vidoblogg - lillasyster

Här kan du läsa hennes blogg


Tacos <3

Har precis lagat och ätit tacos med mamma och älskling. Jag måsyte ju säga att de borde vara förbjudet att stå vid spisen när de är såhär jävla varmt ute? Man svimmar ju nästan. Men de var gott iaf.


Det går bra nu..

Oj här kan vi snacka om att de bara går uppför, har ingen aning om varför de bara stiger hela tiden. Vart kommer ni ifrån och hur hittade ni min blogg? Klockan är ju bara 14.30..


Lite mer bilder från UTÖ

Asså de finns så mycket sjuka bilder från UTÖ så de är inte sant. Jag är den enda som är snögubbe vit på alla bilder, men dagen efter så solade jag sönder mig istället haha. Men här kommer lite mer roliga bilder från den kvällen.


trött trött trött

Godmorgon!
Känner mig som ett vandrande lik, jag är piss trött och vaknade av att min syster ringer och väcker mig. Nu ska jag iaf snart åka hem för att hjälpa mamma att vara barnvakt i några timmar. Skit hungrig är jag också.



Visst har jag blivit brun?

Min nya favorit!

När jag var i Ullared för några helger sen och var inne på den där gigantiska affären som egentligen inte är så märlfärdig så hittade jag en as smart sak som jag nu inte kan leva utan. Istället för att NOPPA mina ögonbryn så rakar jag dom med en eldriven såkallad rakmaskin typ, fast en liten sådan..




Idolbild <3

Jag älskar IDOL bilder och nu har jag fått en som är super fin av Anton!


Vill du också skicka idolbild?
[email protected]


Ellen tävlar ut en design!

Ni vet Ellen som har gjort min grymt snygga design?`Hon tävla nu ut en ny design. Den är också sjukt snygg och jag vara bara tvungen att vara med och tävla om den. Sen om jag vinner de får vi la se. Men gör som mig och gå in och tävla ni med!


Rihanna och Eminem

En låt jag bara inte kan sluta lyssna på är Rihannas och Eminems låt. Jag bara älskar den och spelar den om och om igen.


sommar sommar sommar

Ledsen för en dålig uppdatering men de är sommar och i helgen var jag på UTÖ och sen nu har jag vart sjuk, eller ja är fortfrande dålig, men hoppas på att bli bra snart. Har bränt sönder hela ansiktet haha. Det blir bättre uppdetering imorgon, men ni kan få se lite härliga bilder fårn helgens äventyr.





Mer bilder får jag visa en annan gång

Bloggfri lördag

Eftersom att de är så otroligt fint väder och jag vill bara njuta av de och min lediga helg så kommer jag att ha en bloggfri lördag tyvärr. Detta gör jag bara för mig själv för att jag ska kunna slappna av osv. Men vi hörs igen imorgon självklart!


Jag och Fredrik sommaren 09 göteborg


på jobbet

Nu är jag på jobbet 100 år för tidigt. Lite bitter för jag glömde min mobil hemma och nu känner jag mig handikappad.




Sängen var så sköön!

Godmorgon!
Jag ville inte gå upp, sängen var så otroligt jävla skön, men någon gång måste man ju göra de och nu jävlar är jag uppe. Fredag idag och jag ska jobba till 01 inatt inte så himla kul på en Fredag, men men...


Hahaha


Resultatet!......

Blev ju inte som jag hade tänkt mig direkt. Men bättre att de ser ut såhär än att de är en GRÅ utväxt. Jag ska ta och färga om de nästa vecka igen. Tills dess kanske de blir peruk? Hahaha


Nu jävlar ska jag färga håret!

Nu ska jag färga håret på mig själv! Önska mig lycka till!




Byebye fula utväxt!


Passar jag?

Jag har precis tagit ut mina flätor. Burkar alltid fläta håret efter att jag har duschat för annars ser de ut som hej kom och hjälp mig och ingen kom haha.  Vad tycker ni om resultatet?



Passa jag i lockit hår?


Äntligen slutar han!

Gick nyss in på aftonbladet och såg att Shullman eller hur fan han stavas ska lägga ner sin blogg för sin lilla bebis. Och gud vad glad jag blir. Har aldrig riktigt gillat honom.. Vem är han? Och vad har han gjort för att bli känd? Jag fattar inte riktigt grejen med honom.. USCH nej..



Blå.. Hiss eller diss?

Jag älskar att ha färglada färger som ögonskugga. Brukar mixtra lite då och då. Idag körde jag på blå vilket jag bara gjort en gång tidigare och de var när pappa hade sin 40 års fest för några veckor sen. Tyckte faktiskt att de är en helt okej färg.

Följ min blogg med bloglovin

En dusch i värmen!

Godmorgon i värmen!
Nu har jag precis klivit ur en skön kall dusch för jag svettades som en gris när jag vaknade. Somnade efter att jag och Fredrik hade kollat på Alvin&Gänget 2, så jäääävla bra film. Har ni sett den?


Turbanen som jag brukar kallade det för.

Skit onödig bild men ändå!


Älskar min klänning!


Jag ska klara de!!!

Jag har hamnat i någon slags deprition. Varför jag har gjort de är för att jag inte trivs med mig själv just nu. Jag vill inte se ut som jag gör. Jag har aldrig sett ut såhär och därför gör de mig väääldigt deprimerad. Jag blir ofta på dåligt humör och jag vill inte gå i vissa kläder.

Nu tänker jag ändra på de och ska banne mig gå ner i vikt. Jag ska kämpa så mycket jag bara kan för att klara de. De kommer bli tufft att stå emot allt gott man får äta och så, men de skiter jag i nu. JAG SKA KLARA DETTA!


Varför jag just valt att gå ner till 49 KG är för att de var de jag vägde för 2 år sen. Jag trivdes med mig själv då och kunde ha massor med kläder jag inte kan ha IDAG. Nu får ni heja på mig min älskade läsare

Bye bye alla godsaker!

Såhär ser de ut just nu!


Ny Bikini...

Haha sitter just nu och skrattar åt Alexandras låt. Trodde faktiskt den skulle vara skit bra men NEJ de var den verkligen inte. Jag vill inte ens kalla de SÅNG utan de är en skit låt helt enkelt. Men ska inte klaga hon gillar den säkert.

Har vart och handlat lite med Fredrik. Köpte en ny bikini eftersom att jag inte äger en enda och de är katastrof nu när de är sommar och jag som precis har börjat bada haha. Nej men behövde en ny nu när vi åker till Öland snart också.






De blev keps för håret ville inte som jag ville!

Tiderna förändras!

Jag satt och kollade egenom lite bilder, och shit vad man har förändras. Fast dom flesta säger att jag fortfarande ser ut som en skitunge runt 16 år , haha kul och höra de när man är 21. fast de kanske är bra sen när man börjar närma sig 30 ?




Båda är lika heta!


Bli VECKANS blogg!

Skriva bara "JAG ÄR MED"


Sol sol sol!

Har precis vaknat, och de känns som att jag sovit i 2 timmar bara för jag är sååå trött. Men sov som vanligt skit bra inatt med och nu tänker nu säker " INTRESSEKLIBBEN ANTECKNAR" men de är ju trevligt.

Idag är de ju hur fint väder som helst, just nu har jag 23 grader i skuggan och klockan är 11 på förmiddagen liksom. Ska kanske utnyttja dagen med lite sol?


Snyggaste morgonfillan!


i 3½ år har jag....

Har rast just nu! Kan inte fatta att jag har jobbat inom McDonalds i 3½ år!



Vda tycker du?

Ibland önskade jag också att vi kunde ha avrättning i Sverige! De finns verkligen folk som inte förtjänar att sitta några år för mord på någon i fängesle dom borde avrättas, även våldtäkts män!

Men den här killen är inte gammal, de borde ju liksom finnas åldersgräns på när man ska få avrättas? Typ 18 år kanske?


Minns ni?

Jag minns när jag var liten och jag gick ner till kiosken minst 1 gång om dagen och handlade glass när de var sommar. Då var inte glassen så dyr och de tog tid att äta den eftersom att man var liten.

Idag är glass jätte dyrt och de smakar inte alls lika som när man var mindre tycker jag. Dom gamla favoriterna är borta så de är ju inge kul att äta glass längre, och vad vet jag vad dom har sprutat på dom för att dom ska hålla längre nu för tiden?



Nyvaken!

Godmorgon sötnosar!

Jag är såååå trött. somnade sent eftersom att jag slutade sent! Ska jobba sent idag också.  Men sov iaf as bra inatt också. Den där fläckten räddar verkligen mina nätter för annars dör man ju av värme haha.


Nyvaken!
_______________________________________________________________________________________
Dagens blogg - KC

Vilken färg tycker du ?

Vilken hårfärg tycker du att jag ska ha ?


Bli dagens blogg och vinn en necessär! [AVSLUTAD]

Jag vill kunna utse en DAGENS blogg också, och då hittade jag en av mina necessärer som bara ligger som jag inte ens använt eftersom att jag hade redan en nästan lika dan så då tänkte jag att någon av er kanske behlver en? Alltid bra med en necessär..

Jag kommer att dra en vinnare till dagens blogg imorgon 11.00 då jag jobbar till 01.00 inatt så de blir lite sent! ANMÄL DIN BLOGG NU!

Hittar inge BRA ställe!

Eftersom att jag är så otroligt proffsig på att ta bilder på mig själv får ni nöja er med dom här.. Jag kan verkligen inte hitta en enda bra plats att ställa kamera jäveln på. Och Fredrik ligger och sover så han vill man ju inte väcka heller.




Piss väder (:

Jag som hade ställt klockan på 09.30 för att vara duktig. Men eftersom att jag sov sååå mycket bättre inatt än förra natten så gick jag som sagt aldrig upp . Jag har lite små ångest över att jag ska jobba idag, men tur är ju den att de ser ut att bli piss väder så de gör inge .


Nyvaken!


Jag vet inte riktigt vad som hände....

Man är lätt under vattnet!

Nu är jag helt slut efter dagens badande i typ 3 timmar. Man blir ju så jävla lätt när man är i vatten och sen är man totalt slutkörd när man går upp på land igen haha.. Vi tog en färja över till en jätte mysig strand där vi var helt ensamna jag Fredrik Emelie och Anton.


Anton & Emelie








Måste vara årets snyggaste bild.. Haha


De blev 4 BRA bilder..

Det är helt galet vad sverige bjuder på fint väder denna sommar! Jag bad Fredrik för en gångs skull gå ut och ta en fin sommarbild på mig. Men tror du de blev någon "fin" jag hade ju solen i ögonen vart jag än kollade. Men de blev 4 "bra" bilder iaf..



Ge mig tips?


INGEN BRA NATT!

Godmorgon!

Jag är den som ALDRIG brukar svettas, och då menar jag verkligen ALDRIG. Jag blir sitället 100 grader varm och man kan nästa steka ägg på mig. Men inatt så dog jag nästan av värme, jag bara kände hur svetten rann och hur mysigt är de då? Jag kanske har sovit max 3 timmar KUL!


Årets första dopp

Nu har jag halva havet i magen och resten av halvan i öronen. Första doppet för iår är avklarat och de var så sjukt varmt i vattnet så de var inte klokt.. Ville knappt kliva upp ju. Man kände hur mycket man hade plaskat i vattnet när man satte sig i bilen för då gungade de uta helvete haha.. Pizzan man hade ätit innan kom nästan upp.





'






ENSAM ego

Fredirk har inte kommit hem än. Jag sitter här och ruttnar för mig själv. Jag har försökt ta lite egobilder på mig själv, men eftersom att jag har köpt en sån förbannat stor kamera så är de ju inte direkt de lättaste. Man behöver verkligen någon som tar bilderna på en om de ksa bli bra...



Visst är mina ögonfransar långa?


Jag har en choklad tomte!

Jag brukar inte vara den som är duktig på att spara eller ha kvar saker. Men av någon jävla anledning så har jag spratat en choklad tomte? Jag vet inte vad jag tänkte med att sprara den? Jag kan ju inte direkt sätta mig ner och börja äta på den nu när den är 6 månader gammal.


Hon bär peruk



När jag var på bion igår fick man ta ett häfte med massa bio tips i. Då läste jag delen då de handlade om nya filmen Eclipse och då stod de att Kristen bärde peruk under nya filmen då hon har tvungen att klippa av sig allt hår för en annan film inspelning. TROR ni inte att jag satt och störde mig på de under hela filmen? tänkte lite för mig själv ba " aha de där är en peruk"

Nu ska vi se hur många de är som kommer att färga håret rött då eftersom att hon har gjort de? Vad tror ni? Följer verklgen folk trender?

Lite brun vill man väl bli?

Nu har jag ätit massor med vattenmelon så nu kommer jag säkert kissa oå mig haha. Vi ska snart börja röra oss mot Anton och Emelie där jag hoppas på att få sola mina vita ben en stund. Asså jag är lika vit som ett spöka jag lovar!


Klaga inte på mina otroligt sexiga ben! HAHA


Godmorgon var de!

Godmorgon!

Idag är de lördag, 2 dagar kvar innan jag börjar jobba igen och snacka om att jag har lite små ångest. Har inte ens hunnit sola ett skit eller bada för den delen heller. Men jag har iaf fått massor med tid med min älskade pojkvän!

Ja drömde att jag blev skjuten inatt, och gissa om de gjorde ont?


Mina Läppar

Jag har två saker jag är mest nöjd med . Och de är mina tänder och mina läppar. Jag skulle aldrig i hela mitt liv vilja spruta in något för att få större läppar för jag tycker mina är perfekta.


Sommar eller Vinter?


Snacka om att dricka vatten!

När de är sommar blir man ju extra mycket törstig. Och istället för att dricka cola som förstör tänderna så är ju vatten perfekt. Nu älskar vi ju som sagt LOKA ..


Videon säger allt ! HAHA


Ingenting med laktos!

Äntligen hemma efter en låång dag. Började med läkarbesök där vi kom fram till att jag ska inte äta något med laktos i på 3 veckor för att se om jag är allergisk mot laktos.

Efter de blev de Biobesök (Eclipse) så jäävla bra. Nu längtar man ju bara ÄNNU mer tills 4an kommer ut eller hur? Sen har vi bara åkt runt , köpt lite saker till bilen och sen VATTENMELON!












Doktor + Bio!

Godmorgon!
Har egentligen SKIT brottom så de blir ett snabbt inlägg innan jag sticker iväg till doktorn. Efter doktorn blir de bio ! ECLIPSE!


Godnatt!


23 grader i skuggan

Sitter ute på Framsidan just nu. Och snacka om att de är varmt, ändå sitter jag i skuggan. Fredrik har nog somnat inne hos sig eftersom att han har vart vaken så länge och gick upp så tidigt stackarn. Ska snart in och sova jag med . Ska upp tidigt imorgon till läkaren..


P-Piller Cerazette

När jag var drygt 13-14 år gammal bestämde jag och min bästa vän Sandra oss för att skaffa P-piller. Då tyckte vi de var tufft att äta de. Eftersom att man blev lite vuxnare som vi tyckte då av att äta dom. Jag vi Cerazette när jag var 13 och har ätit dom sen dess och älskar dom.


Gränna!

På vägen hem från Ullared så stannade vi i Gränna och köpte polka grisar. Jag som älskar lakris skulle ju självklart köpt en som bara har laksris men tror ni jag tänkte på de eller? NEJ.. Så nu blev jag as besviken..


Pann Termometer

För någon dag sen var vi och shoppade lite. Då gick vi även in på Cleas Olssons. Där inne hittade Fredrik en PANN termometer. Den stoppar man bara mot pannan och drycker på en knapp. Några sekunder senare så visar den hur många grader du har i kroppen. Smart va?

Eftersom att jag alltid säger att jag är sjuk,
så är vi tvugna att ha en sån. Nu kan jag helt enkelt inte komma undan.


Min busiga pojkvän!

När vi var nere i Ullared och var inne på GeKås så köpte vi massa pistage nötter. Vi hann aldrig äta upp dom på väg hem så jag hittade min älskade pojkvän med hela munnen full av nötter.


BLI VECKANS BLOGG? - [AVSLUTAD]

Skriva bara [JAG ÄR MED]! Vinnaren dras ikväll 21.00

Älskar H&M !

Det märks verkligen att jag gillar H&M´s smink! Har typ allt mitt smink från H&M och de funkar utmärk! Precis lika bra som allt annat dyrt skit .


Lite gott

Har precis kommit hem efter en promenad ner till Ica fram och tillbaka "lite stolt" haha. Köpte med mig lite gott som jag kan äta medans Älsklingen är på Jobbet.


Älskar mina tänder!

Något jag är super nöjd med är min tänder! Jag är väldigt nöjd med att jag har kunna slippa tandställning, vilket jag iaf ville ha när jag var liten för att jag tyckte de var snyggt.

Men dom är raka och vita vilket jag är ganska stolt över..


Nya naglar !

Godmorgon

Somnade as tidigt igår eftersom att Fredrik skulle upp och jobba vid 02.00 tiden inatt. Ganska skönt att få sova ut i 12 timmar. Nu ska jag sett mig ner och göra Naglar!


RSS 2.0