Våga lita på dig själv!

Att vara tonåring idag är otroligt krävande och svårt. Man vill se ut som den där fotomodellen i tidningen SLITZ eller vara rik precis som kungen. Men de går ju inte riktigt till så. Man måste helt enkelt börja någonstans av den runda ringen, så varför inte börja i hörnet?

» Börja med att bygga upp ditt självförtroende och din självkänsla.
» Lita på dig själv upp till 110% och våga vara den du är.
» Umgås med människor som gör dig lycklig och kan säga hur underbar du är.
» Gör aldrig något du egentligen inte vill göra för att andra gör de.
» Våga ha din egen smak på saker och ting och stik ut.

» Ta skolan på allvar, även om man kan bli kallade plugghäst
» Sluta aldrig kämpa även om de är svårt, en dag klarar du de med ett leénde på läpparna.
» Tro aldrig att du är sämre än någon annan för då är de fel på den personen och inte dg.

» Släpp inte in människor i dit liv du känner dig obekväm med.
» Du behöver inte ha massa pengar för att få uppmärksamhet, de är ditt intre som räknas och vem du är inte dina pengar.
» Lyssna på ditt hjärta och din magkänsla.


» Våga bli sårad, för du kommer att klättra upp igen och hitta den rätta
» Våga förlåta folk för deras misstag, alla gör vi fel

Chokladkalender

Imorgon är de 1 December och jag som alltid sen jag var liten har haft en chokladkalender. Japp skit töntigt eller hur? Nej men jag gillar de. Fast när de är typ 4 dagar innan jul så äter jag upp resten så jävla typiskgt. Jag har inte hunnit köpa någon än, men tänkte att jag skulle kanske göra de när jag ändå ska ner till ICA snart?


Strömen gick , Harpan blev min nya bästis!

Mitt i allt när jag sitter och läser aftonbladet imorse vid 7 tiden så blir de strömavbrott. Men eftersom att jag är ganska van vid att de kommer tillbaka efter typ 10 min så satt jag ändå kvar vid datorn utan internet. Jag började spela harpan som jag inte gjort på säkert 100 år för jag är ju så himla gammal...

Men efter att ha suttit och spelat harpan och bara
vunnit en gång av 200 ggr så gav jag upp. I 40 min satt jag och frös tills jag kröp under tecket och somnade om. Vaknade nu 3 timmar senare och KANSKE ska bege mig ut och gå ner till ICA, men jag är tvesam.

(strömen är iaf tillbaka)


Fick ett sött Helo Kitty nattlinné av Fredrik härom dagen.


Så jävla snygg (eller inte)


Telefon . Mage . Kort

Natten har vart ganska jobbig. Började med att vi somnade alldeles för sent (typ 23.30) och sen vaknade jag av att telefonen ringer och de är syster som gråter, och då kan man ju inte bara lägga på? Usch hatar att höra henne gråta och speciellt när man inte är i närheten.

Sen kommer den onda biten, jo att jag får MENS värk mitt i natten. Kändes som hela jag höll på att vändas ut och in, inte speciellt trevligt. Låg ändå och försökte sova till jag lyckades 30 min innan Fredriks klocka ringde, då känner man sig inte speciellt motiverad av att gå upp?

Har i alla fall ätit lite frukost och nu har Fredrik
gått till jobbet så ska försöka få några mer timmars sömn innan han kommer hem igen. Det är Tisdag och hans tisdagar är korta. Hoppas på att kunna dansa lite Dance Central när jag vaknar.


Jag saknar den här hårfärgen och att ha såhär långt hår.

Passade inte speciellt bra i sånhär hatt HAHA

Syster gillade att ta kort på mig när jag sov av någon konstig anledning?

På den här bilden har jag typ min riktiga hårfär, med några slingor i bara.


SÖKT JOBB HOS BLONDINBELLA

Läsate hennes svar från frågestunden hon hade och såg att man kunde maila till henne om man ville söka jobba på hennes nya tidning Egoboost, och självklart vill jag ju de. Jag har mycket att ge ut till människor då jag har gått egenom en hel del och tagit mig upp. Nu håller jag bara alla tummar för att hon iaf svarar.



Vad tror ni?


Full Inkorg!

Skulle logga in på min mail idag för att se om ett viktigt mail hade kommit. Då möts jag av en proppfull inkorg på bara 2 dagar, helt galet. Ska ta och sätta mig ner och läsa igenom allt. Allfrån annonserbjudanden till läsarfrågor osv. Helt galet, men de gör en glad iaf!

Vill du maila mig du också?
Då kan du göra de på " [email protected] "


Bloggkoll - Expressen

Jag minns när jag gjorde interdjuvn med Poppe för ett tag sen. Det var när jag och Alexandra bråkade som mest och hon hängde ut mig lite här och var och anklagade mig för att ha hackat hennes blogg vilket absolut inte stämde.


NEJ fy fan!

Det finns två program sm jag verkligen inte kan kolla på, eller förstå mig på alls. Det är "Ensam mamma söker" och "Bonde söker fru" . Hur fan kan göra sånna program? Och hur kan man ens vilja vara med? Dom programen görs för att dom har brist på TV. Som ensam mamma söker tex.. Hur kan man bli kär på TV? När en kamera är med en nästan 24  timmar om dygnet?

Nej jag fattar inte. Sen värkar alla mammor som är med i dom programen bara mediakåta som tar tillfället till akt och utnytjar sina barn för att få knulla med killar. Och även bonde söker fru? Stackarna hängs ju ut som största töntarna som aldrig fått en puss i hela sitt liv? Nej fy fan...


Videoblogg - Kinect Xbox 360

Nu är jag helt död, IGEN! Har fan ingen kondition alls, så måste stå och dansa minst 3 timmar om dagen. Men jag har faktiskt gått ner några kilo på att bara spela Kinect.

Nu ska ni få se en video (inte den bästa) på när jag dansar till Dance Central. Jag har mitt söta nattlinné på mig som jag fått av Fredrik. En bättre video kommer senare..


Jag måste skratta

Okej? Jag har nu sovit 16 timmar på endast 3 dagar och detta är inte okej? Jag som skulle sova tidigt igår kunde nte sova alls istället. Började kolla på Beck och kunde inte sluta titta för att just den filmen var skit bra. Somnade runt 00.00 vilket suger för både mig och Fredrik med tanke på att han ska up 04.00 men tar alltid 1 timmes snoze så jag ligger vaken i 1 timme för att försöka få honom att gå upp.

Har fetaste träningsvärken också för att innan vi somnade så bestämde vi oss för att klara sista låten vi har kvar i spelet, men vi lyckades inte men var tame fan så jävla nära så vi gav upp tillslut när vi var helt döda.

Denna bild skulerar just nu bland flera bloggar
och jag kan inte bara mer än skratta. Förlåt men har inte direkt tyckt om henne sen start ändå. Men detta är väl lite väl? Speciellt om människan har bara 10 åringar som läsare.


Trötter

Nu ska jag bädda sängen och sen krypa ner för att vänta på att Fredrik ska hemma hem som är hos Anton. Jag känner mig as seg i hela kroppen och skulle lätt kunna somna på en gång. Men ska sätta på TheSims och se hur länge jag orkar spela de innan jag deckar.

Ikväll 21.00 är de ju Beck
- Den svaga länken, skulle så gärna vilja se lite av den men allt beror ju helt på om jag orkar hålla mig vaken tills dess. Nej nu ska en trött Emelie göra sig klar.




Detta ger en bra träning!

Något som ger dig otroligt bra träning som jag själv lagt märke till är att spela xbox 360 Kinect. Man blir seriöst helt slut efter detta. Nu har Fredrik även köpt " Dance Central " till de spelet. Om man är en grym dansare så tror man nog att man klarar av det lätt som en plätt, men skulle inte tro de va?

Jag har nu stått i 1 timme och spelat och för
att låsa upp låtar så måste du ha 4 stjärnor på alla låtar inom första andra tredje och alla som du nu är för att komma vidare. Vi är i runda 3 och har bara en låt att låsa upp men den är helt omöjlig, har försökt flera ggr men de går tame fan aldrig.

Jag ska även filma så ni får se hur jävla svårt de är.


Så gick de till!

Jag har ju gjort ögonfrans förlägning. Vilket jag blev helt nöjd med. Trodde att de skulle göra ont som tusan men kände inte ett piss. Dom här ögonfransarna sitter i 4 till 8 veckor vilket är en lång tid, jag hade tippat på 1 vecka typ haha. Men nu ska ni få se resultatet

Man setter alltså fast låsas ögonfransar
på sina egna riktigt ögonfransar, detta gör man med lim och pinsett, tar ca 1 timme att göra.



Man ser inte så stor skillnad i den här bajskameran men de är de.


En storlek större!

Lördagen spenderade jag tillsammans med min pojkvän, min lillasyster, Elin och Sunke. Vi spelade Kinect tills vi inte kunde stå upp längre för vi var helt slut. Vi tog även en tripp ner till pizzan för lite mat i magen. Har även köpt en ny BH och en ny blus "kan man typ kalla de" från HM igår. Jag blev helt chockad när jag skulle pröva BH storlekar, och jag har alltså gått upp till storlek D, och endå har jag inga silikonbröst!

Man ser inte så bra på bilden eftersom att min kamera i mobilen suger kuk.

Men såhär ser den iaf ut, super snygg!


Sliten tjej

Hej bloggen!
Jag är helt död efter gårdagen. Jag och mickan gick aldrig ut och åkte pula, vi stannade inne och spelade monopol istället. När mickan sa att jag skulle behålla växen så sabbade jag hela spelet och pappa kom hem, satt upp och pratade med honom till 5 imorse, så jag var motligt motiverad av att gå upp.

Nu ska vi till skärholmen och äta lunch och kolla på kläder

FREDAG = DYNG .... HEJ

Nu är jag hemma efter en dags spring i alla butiker. Vid halv 4 var vi hos Linda och gjorde ögonfransförlägning, blev faktiskt super nöjd. Nu ska vi dricka oss fulla och åka pulka och se på idol plus spela monopol de ska bli kul..


Nej nu har jag inte tid för nu ropar cidern på mig!
FYLLA PÅ HÖG NIVÅ!

FREDAG = DYNG .... HEJ

Nu är jag hemma efter en dags spring i alla butiker. Vid halv 4 var vi hos Linda och gjorde ögonfransförlägning, blev faktiskt super nöjd. Nu ska vi dricka oss fulla och åka pulka och se på idol plus spela monopol de ska bli kul..


Nej nu har jag inte tid för nu ropar cidern på mig!
FYLLA PÅ HÖG NIVÅ!

FREDAG = DYNG .... HEJ

Nu är jag hemma efter en dags spring i alla butiker. Vid halv 4 var vi hos Linda och gjorde ögonfransförlägning, blev faktiskt super nöjd. Nu ska vi dricka oss fulla och åka pulka och se på idol plus spela monopol de ska bli kul..


Nej nu har jag inte tid för nu ropar cidern på mig!
FYLLA PÅ HÖG NIVÅ!

Favoriter

Här ska ni få se några av mina favorit bilder




Syster <3


Ögonfrans förlänging..

Nej nu är de dags att sova. Imorgon är de Fredag och nya äventyr väntar. Jag ska möta upp syster imorgon vid 12 tiden och sen ska vi träffa Linda som ska göra ögonfransförlägning på oss. Jag är egentligen redan super nöjd med mina ögonfransar men de kan ju vara kul att testa på något nytt?


Somna sittandes?

Åh jag är så trött just nu så jag skulle kunna somna sittandes? Efter att jag slutade jobbet igår runt 21.00 tiden så var jag kvar och väntade på att Rebecca och Abraham skulle sluta så vi kunde åka på svinrund. Vi hämtade även upp Fanny och så kom Matte .

När klockan var drygt 03.04 blev jag as trött eftersom att jag hade vart vaken sen 07.00 på morgonen. Åkte hem till älsklingen och har typ bara sovit 3 timmar idag.

Imorgon är de Fredag och jag är ledig hela helgen
vilket är så jävla skönt. Imorgon ska jag bara ha en dag då jag ska ligga i sängen och spela the sims haha.



JAG ÄR TYP BÄST!

ASSSÅ ni fattar inte hur jävla ont jag har i kroppen! Har spelat Kinect enda sen Fredrik köpte de och typ minst 1 till 2 timmar om dagen så nu har jag ont i varenda jävla kroppsdel som finns i kroppen! Då kan vi snacka om att jag är otränad, men de ska vi ändra på sörrö!

SÄG NU FAN ATT JAG ÄR DUKTIG OKEJ?
För att jag har slutat röka, och de är tamefan inte de lättaste kan jag lova, men har man verkligen vilja och orken så klarar man de nästan utan problem. Jag byter heller inte ut ciggaretterna mot godis så jag blir ännu fetare för de har jag typ slutat äta också för jag har tappat apptiten.

Nu jävlar går de framåt! Dag nummer 3 som rökfri fy fan vad jag är bra!!
PUSS HEJ!


Lagom med träningsvärk

Nu är jag helt DÖD! Vi vaknade ganska sent fast vi egentligen skulle gå upp skapligt just för att vi ska sova snart. Sen kom Sunke och hämtade oss så åkte vi hem till dom och spelade Kinect i 2 timmar så man kommer ju ha lagom träningsvärk imorgon. Nu hoppas jag bara på att Sunke & Elin köper de med så vi kan spela tillsammans!


BAKIS.NU

Ja du de blev verkligen fest igår kan jag ju tala om. Vi åkte först hem till Hanna där vi skulle festa för att fira Elin som fyllt 25. Det började med att vi satte oss i köket och drack typ upp hela bålen. Efter de blev de singstar och ölspelet mot slutet.

Sen blev de vidare upp till Picasso där vi dansade loss.
Sen hem och så spelade vi en omgång blowling så jag har lagom ont i kroppen idag kan jag lova. Jag hade gärna sovit bort hela dagen men eftersom att Fredrik ska upp tidigt så går ju inte de och jag börjar också tidigt imorgon.

Nu ska jag smälla i mig lite chips.... FY FAN VAD ONYTTIGT!


Ord från hjärtat!

Igår när jag gick in på Alexandras blogg och fick syn på bilden från TheBridge när vi var där för 1 år sen så kom jag och tänka på henne som person! Ja jag saknar alexandra otroligt mycket. Att jag gjorde som jag gjorde mot henne fattar jag inte? Jag var förbannad och ville få uppmärksamhet, men de var ju de absoluta och sämsta sättet att få uppmärksamhet på. Jag hittade även videon som jag filmande den kvälen inne på thebridge.



Alexandra är en fantastisk människa! Jag kände att jag kunde lita på henne upp till 200% och de skulle jag kunna göra en idag.  1 år har gått och jag har hunnit tänka i alla möjliga banor runt de jag gjorde mot henne. Om jag bara hade vart klok och inte tänkt som en dum fjortis som ville ha uppmärksamhet i 15 min så hade jag aldrig förorat henne. Hon ställde alltid upp, fanns där när man behövde prata. Och vi gick så jävla bra ihop. Minns när jag mötte upp dig och Claudia innan vi skulle in till viper för att festa galet som vi alltid gjorde så var du ganska ledsen. Det var något som hade hänt mellan dig och din dåvarande pojkvän som jag inte behöver nämna vid namn. Att se dig så himla nere gjorde så ont.

Men jag vet att jag har delat alla vägar mellan oss. Att du sitter just nu och tänker "nej fy fan hatar henne" . Men alla har vi vart idioter på ett eller annats sätt. Men än människa kan inte göra mer än att säga FÖRLÅT! Och jag har gjort de ett X antal gånger och jag menar de. Jag skiter i alla jävla skvallerbloggar dom är ändå duma i huvudet.

Jag minns att jag berättade för din om min våldtäkt, och att du blev ganska chockad och vi satt och pratade om de ett tag när de bara var du och jag ute en gång på thebridge som då hete toxic innan dom bytte namn. Du stöttade mig och sa att allt kommer bli bra, att jag var en stak tjej. Men mitt i allt kommer de fram 2 killar som vi började babbla med, och de roligaste av allt var att du drev som bara dom med dom och dom trodde på allt haha

Men de jag ville komma fram till var bara att du ska vet att du är en otroligt fin människa! Skulle du förlåt mig skulle jag aldrig göra samma tabbe igen , ALDRIG. Jag skulle inte vara den som är amir är, avslöja saker om dig kors och tvärs, usch aldrig! JAG SAKNAR DIG ALEX!



Jag gav dig tio rosor och sade: Våran vänskap skall vara hel tills den
sista rosen dör och du sade: Men jag vill inte att våran vänskap ska dö.
Jag log mot dig och sade: Ta det lugnt, den tionde rosen är av plast.

Min favorit

Jag är ganska ledsen över att jag inte hinner se idol ikväll. Dom ska ju ha duett tema idag, men eftersom att jag är ledig på söndag får jag helt enkelt se reprisen eller kolla på internet. Ganska bra med playTV på allas hemsidor (menar då alla kanalers hemisdor)

Men min favorit iår är då Minnah! Jag blev as glad när alice åkte hem och hon fick komma tillbaka. Tyckte inte speciellt mycket om Alice. Men jag hoppas nu och håller tummarna på att hon inte åker ikväll!


Nästan slut

Att vakan upp och inte vara förkyld får mig att tro att jag är frisk nu. Men jag vet att ikväll när jag ska lägga mig så kommer smällen och hela näsan blir fylld av grönt snor (mysigt) . Jag har en as bra Nässpry men den är typ slut så jag hoppas att den håller i sig till förkyldningen är borta



Tidig morgon!

Godmorgon!
Hatar att vara vaken såhär tidigt, men när fredriks klocka ringde kunde jag inte somna om igen. Ska försöka få lite mer sömn innan de är dags att gå till jobbet. Jobbar till halv 11 idag vilket suger för jag missar idol.


Usch vad jag längtar till sommaren!


Bara huvudet kvar

Eftersom att jag inte gjort annat än att legat i sängen och spelat the sims idag så har jag lyckas inte bli förkyld vilket jag trodde jag skulle bli, och halsen gör inte ont längre. Men huvudet värker så en alvedon blir de nog. Väntar på att älskling ska komma hem.



Videoblogg


Soppa dag nummer 2

Hoppas på att förkylningen ska släppa om jag får i mig lite varm soppa som jag nu förtillfället bara äter om dagarna. Det blir samma soppa som igår eftersom att jag köpte 2 lika dana. Men älskar verkligen den här soppan så jävla god!


Det kanske inte ser så gott ut men de är de!


Men fy fan!

NEJ NEJ NEJ NEEEEJ! Asså att vakna med ena näsborren täppt vet jag precis vad de innebär, jo de innebär att jag kommer bli dundersjuk i typ 3 dagar. VILL FUCKING INTE DET! Om jag har tur riktigt jävla tur nu så slipper jag de men de är isf om jag sover hela dagen och fy fan vad kul de är då , INTE!


Alvedonen kommer bli min bästa vän


EN BILD!


Sopp/vatten!

Nu har jag vart med syster på ungdomsmottagningen och sen var vi och handlade. Mickan sak färga håret så de blev en brunröd hårfärg till henne. Jag ska även börja med min sopp/vatten diet!




Ont i halsen!

Har sovit skit dåligt hela natten .. Började få as ont i halsen igår när jag skulle sova och har vaknat flera gånger av att de gör as ont. Hoppades på att de skulle släppa när jag gick upp och åt frukost och borstade tänderna men nej de gjorde de inte så de blir till att köpa halstabletter.




Dom skaffar barn


Läppar

När jag var i tonåren som älskade jag min rumpa, de var den enda kroppsdelen som jag var mest stolt över. Nu när man har blivit äldre så är de absolut inte så eftersom att man har gått upp i vikt (men ska gå ner) Så nu älskar jag mina läppar. Något jag är stolt över!





Läppar

När jag var i tonåren som älskade jag min rumpa, de var den enda kroppsdelen som jag var mest stolt över. Nu när man har blivit äldre så är de absolut inte så eftersom att man har gått upp i vikt (men ska gå ner) Så nu älskar jag mina läppar. Något jag är stolt över!





TÄNK OM...

...Jag skulle börja sminka mig som Blondinbella?
...Jag skulle börja bete mig som Kissie?
...Jag skullle förstora läpparna och brösten?


Jag kollade ut!

Amen fy fan säger jag bara! Just nu vill jag bara resa här i från, till ett stället där de är as varmt och inge jävla snö! Vad vare dom sa idag? Jo att de skulle komma 20 cm snö och jag är ju bara 157 cm lång så de är ju typ halva mig haha nästan typ eller inte men ändå.

Såhär ser de ut utan för mitt fönster just nu!


Vågar inte titta ut!

Okej nu känns de i kroppen verkligen att jag har sovit för mycket? Ont i huvudet som bara den och typ nackspärr, de är ju jävla skönt ska jag säga! Eller inte. Är otaggad till precis allt, vågar inte kolla ut egenom fönstret heller och se om de är snö ute? eller om de kanske regna?


aj aj aj!!


Möte idag

Igår var de något som var fel, de gick helt enkelt inte att gå in på ammis.se men nu går de igen. Är ganska utvilad men hoppas på att få somna om ett tag till. Ska inte vara på jobbet fören klockan 7 ikväll för möte. Efter de bär de av hem igen och sova.

Väntar på att vakna med the voice ska börja på femman, kanske ska ta och spela thesims 3 innan? Shit vilken nörd jag är haha.


Jag älskar dig!


För att vara på den säkra sidan

Det är så kalt här inne i rummet så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. På nätterna brukar de bli as varmt så därför har Fredrik stängt av elementet, men inatt så frös jag som bara den.

Jag känner mig faktiskt lite små hängig men de kan ju bero på att jag somnade halv 2 och vaknade 05.30 när älsklingen gick till jobbet. Så för att vara på den säkra sidan ska jag bara ligga i sängen idag så att jag inte går och bli sjuk för de har jag inte tid med här inte.

Nu ska jag nörda TheSims 3 "som vanligt"


Gammal bild från 2007


När alla andra

Det är söndag idag och jag kan tänka mig att dom flesta i min ålder och yngre ligger hemma och är bakfulla just nu. Det bästa jag vet på söndagar är att veta om att man vaknar utan huvudvärk från gårdagens alkohol. Funderar skarpt på att bli nykterist i 1 år eller 2 vi får la se.

Fråga mig inte vad jag gör uppe vid den här tiden
när jag kan ha hur lååång sovmorgon som helst eftersom att jag stänger idag? Men de var ändå rätt bra att vi vaknade nu för vi ska till spelmässan och glo runt innan jag börjar, så nu får vi ju mer tid på oss än planerat, OCH MIN MAGE ÄR SÅ JÄÄÄVLA HUNGRIG OKEJ?


Piss trött på en lördag!

Ledsen för att de inte har blivit någon uppdatering idag fören nu. Men imorse var jag ganska seg eftersom att vi kom hem väldigt sen från Elin igår. Sen åkte jag till jobbet och kom hem för ca en timme sen. Idag blir de en lugn lördag för jag är så jävla piss trött.


Såhär blev de

Såhär ser min sminkning ut idag.. Orkade inte anstänga mig speciellt mycket men de blev rätt okej iaf. Inte direkt något party smink på men de blir ju inte party idag.


Helt okej! Tummen upp


Sminktips


Nu är de smink dags!

Nu tänker jag ta och fixa mig för snart lär Elin ringa mig och sen ska jag åka med dom och handla inför ikväll. Jag sak nämligen hem till henne och se på Idol och äta tacos. Jag hoppas att Fredrik också ska följa med, beror helt på när han slutar då.


detta använder jag idag!


Såhär ser de ut!


Vissen Emelie

Ååååhh jag är så jäävla trött. Jag vill bara helt lägga mig ner och somna om. Kom hem vid 1 tiden inatt och vaknade igen vid 04.00 när fredriks klocka ringde. Eftersom att han har så svårt att gå upp på morgonen så måste jag hjälpa han och oftast slutar de med att jag blir as förbannad.

Fast imorse var de mer att jag var så jävla trött att jag trodde jag skulle dö. Jag började gråta för att jag verkligen försökte få upp honom ur sängen men han lika seg som vanligt bryr sig inte. Men han åkte iaf iväg tillslut.


Såhär störd blir man av att vara trött

Jag somnade med mascaran igår, ajabaja


Förjävligt!

Jag hittade en blogg vid namn Cecilia. Och när jag kollar egenom hennes blogg upptäker jag en bild på henne. Och hur fan ser människan ut i håret? Asså jag menar allvar, man kan inte gå ut så, de tycker inte jag iaf. Men smaken är ju som baken, DELAD.


Skulle ni gå ut i den frillan?


Videoblogg


Nu bär de av till jobbet..

Nu är de dags för mig att åka till jobbet. Det blir en fruktavsvärt lång dag på jobbet idag 15.00 - 00.30 . Men de kommer massa tidsinställda inlägg så var inte ledsna.


Jag har nördat thesims hela morgonen


Man blir helt snurrig

När de kommer till att ha sorterade bilder är jag nog inte den bästa på de. På min förra dator hade jag en mapp för varje månad med flera mappar i så jag inte skulle tappa bort NÅGOT! Nu har jag 32 mappar fast de är helt huller om buller så man blir helt snurrig av att leta efter alla bilder.


Inte OKEJ!


Jag Skrattar så jag dör!

Ett program som är så jävla klockren är ju "pensionärjävlarna" . Man kan ju inte göra annat än att skratta så man gråter och får träningsvärk i magen så att man har massa magrutor efteråt. Haha när jag blir gammal ska jag fan också bli som dom. Snacka om att inte skämas! Bästa programet kanal 5 har gjort iaf! Kungarna av Tyläsand kan ju köra upp något i röven..


Jag mår illa av detta!

Asså jag måste nog vara ensam om detta. Men när jag brukar gå in i en affär, speciellt när jag inte har pengar till att köpa något (nu menar jag en klädaffär) så mår jag illa av att gå runt och kolla. Jag vet faktiskt inte varför, men jag tycker helt enkelt inte om att gå runt i affärer utan att veta att man kan gå därifrån med något. Jag undviker ofta de.

Nu har jag börja må illa av en annan sak
och detta har inget med affärer eller pengar att göra utan en speciell blogg. Hon har en as konstig design, och när man går in på den så fu*kar hela datan upp sig typ för att har en as konstig blogg. Den är bara för mycket rosa och för leopard aktik (stavning?) FYY NU MÅR JAG ILLA...

Ni ska få ett smakprov på vad jag menar..

Men kolla själva ... HÄÄÄR

Gamla videos!

Här kommer några gamla videos som jag hittade. Bland annat när jag är as full påväg hem från pappas 40 års party i sommras och massor av mer. Det är bara att kolla. Jag skrattar iaf ihjäl mig här.


Utelistan!


Silikonbröst. Det måste egentligen vara bland de fulaste som finns. Jag minns att när jag var liten (typ 13) så ville jag bli såndär slitz modell med as stora tuttar och värsta n*g*r läpparna. Nu tycker jag bara de ser otroligt fult och plastigt ut. Man ska ju vara naturlig, och inte försöka vara någon annan i ens kropp.



Bleka tänderna. Att vilja förstöra sina tänder som du ska ha rästen av ditt liv med massa medel och skit så är de ju upp till var och en. Men jag tycker att borstar man tänderna med en bra tandkräm varje dag morgon och kväll så blir tänderna vita.

Smrutor för att bli smal. Vilket jävla skit! Varför inte träna bort fettet istället? Tycker synd om den kroppen som får massa skit i sig som kroppen egentligen inte ska ha som den inte mår bra av heller. USCH träna tycker jag och sluta drick cola och sluta äta godis om du nu vill bli smal!

Fina idolbilder!

Kollade egenom lite mappar här på datorn och hittade en mapp som heter Idolbilder. Finns hur många idolbilder som helst som folk har gjort och som gjorde mig otroligt glad. Ni ska få se några av dom.



Tävling! <3

Nu kan du få Chansen att vinna ett presentkort på H&M värde 200kr . Detta är inte mycket pengar men för någon av er som kanske inte är så rika som vissa andra tror sig vara så är de en del pengar. Reglerna är enklar för att vara med och tävla!

Tävlings regler...

1 - Kolla på videon
2 - Skriv 1 sak du skulle köpa för 200 kr
3 - Glöm inte din mailadress!

Tävlingen avslutas den 20/11. Vinnaren får ett mail.


Blogg Skolan

Att få en blogg att synas idag är väldigt svårt. Det finns ju redan så många bloggar här i sverige som är stora. Det finns även sånna som är mindre stora. Men för att få din blogg att synas så finns de en del sätt.

1 - Var med i olika tävlingar som folk arangerar på sina bloggar.
2 - Starta en egen tävling och sen tipsa dom den i andras bloggar.
3 - Ha mycket bilder och mindre text. Folk gillar inte att läsa för mycket.
4 - Var dig själv helt fullt ut, var inte någon som redans finns de går inte hem.
5 - Kommentera mycket i andras bloggar och fråga saker som kan ge dig ett svar tillbaka.


Svettig panna!

Satt nyss och kollade på aftonbladets TV. Brukar kolla på "koll på idol med Kris&Thrus" riktigt kul faktiskt. Men så helt plötsligt så pekar de en pil i Kris panna där de står svettig. Hahaha jag höll på att dö av skratt!


Laserturken - inte okej...

Den här såkallade laserturken har bara blivit för mycket. Okej de var roligt en gång men inte fler. Det är precis som med han den där skogsturken. Alla skulle göra parodier av honom och de är ju inte kul? Såg Laserturkens klipp en gång och skrattade inte alls faktiskt. Jag kan förstå att folk med invandrar bakrund tycker de är kul.


Sötsuget är borta

För drygt en vecka sen köpte jag något som kallas sötnings pille. Dom ska hjälpa mig att dämpa mitt sötsug och även få i mig andra ämnen som man sällan tänker på att stopa i sig, som även är bra för kroppen. Efter att ha ätit dom i drygt en vecka nu så känner jag inge sötsug alls. Visst kan de vara gott med godis och att man äter lite ibland men inte alls lika mycket och ofta längre. Du går även ner i vikt av dom här.


Videoblogg


Älskar Ica reklamerna

Jag älskar verkligen Icas reklamer. Dom har sån jävla humor alltså.


TheSims 3

Härom dagen fick jag TheSims 3 till Xbox och jag älskar de. Dock är de ju självklart inte samma sak som till PC men de är as kul. Haha spelet är på engelska och jag suger på de men övning ger färdighet säger man inte så?


Höstdepp

När hösten kommer blir jag alltid så jävla deppig på något sätt. Visst är de fint när löven faller och så men jag gillar inte att man måste ha på sig massa kläder och sen att man blir så lätt sjuk. Detta år har verkligen bara flygit förbi och jag tror inte jag är ensam om att tycka de?

Nu längtar jag efter ett nytt år, med nya möjligheter
. Detta år har vart bra, men jag hoppades på för mycket som aldrig blev av eller gick egenom detta år. Men 2011 ska bli annorlunda. Inte för att jag blir 22 och börjar närma mig 30 utan för att jag ska försöka göra en del drömmar till verklighet.


Lite under 2010


Träffade bögen ALEX som han ljög om att han hette. Men visste ju inte direkt vad de var som var sant från hans sida då han blåser folk hela tiden. Hade även en blogg tillsammans med honom som han hade med en annan tjej Natalie innan han blåste henne och sen mig. Ljuger om saker hela tiden och nu heter han tydligen Emilio och vilken tönt som valde de namnet av alla namn i hela världen.


Sökte till idol tillsammans med min vackra vän Becca . Minns hur förjävligt de var året innan och att man sen ger sig på samma sak året efter de fattar jag inte? Dock gick de inte lika bra den här gången men de gjorde ingenting med tanke på hur jävla kul vi faktiskt hade.


Jag och min fina vän linda och hennes pojkvän var ute och festade tillsammans ett par gånger. Att vara med den här bruden är bland de roligaste man kan göra. Så jävla härlig tjej!


Min bästa vän Sandra fick diagnosen Akut lukemi den 8 Mars iår. Den första tiden var bland den svåraste tiden i mitt liv. Kunde knappt sova eller äta. Visste varken ut eller in. Men hon har kämpat på som aldrig förr och idag är hon frisk (fast man blir egentligen friskförklarad om 5 år) men hon har inge Cancer kvar i kroppen! <3


Jag och älsklingen hade 1 år tillsammans den 20 Juli. Vi firade de egentom att först gå på grönan och åka en karusell och sen vidare hem till anton för lite grillmys och bad.


Jag och Elin fick rida ett varsit varv när vi var och hälsade på ut i väster haninge. Tur är ju den att man inte kan åka dit för rattfylla på häst iaf. Haha då hade jag och Elin legat risit till.


Jag och min lillasyster tog massa super snygga höstbilder. Fast då var jag blond, vilket innebär att jag måste ta nya fina bilder haha.


Årets först och sista Halloween party som var hemma hos Johanna och Micke. Jag skulle vara häxa och se lite läskig ut, slutade med att jag såg rött haha..

RSS 2.0