Nu blir de bingolotto

Att vara bakis är nog bland de värsta som finns. Tur är ju den att man inte blir de så pfta då som vissa andra. Jag tycker inte att de är värt att utsätta kroppen för något den egentligen inte behöver bara för att. Utan mer när de verkligen är party och de är de fan inte varenda jävla helg.

Har vart på MAX oxh ätit bakis mat med älskling och sen in på media markt för att köpa The sims3 till Xbox . Har nördat de i typ 2 timmer nu tills fredrik drog bort mig därifrån haha. Nu ska vi snart spela bingolotto.


H-party hos J&M

Igår var de H-Party hos Johanna och Micke , så man mår ju som man förtjänar idag kan jag ju lova. Det blev en riktigt lyckad kväll med underbara människor. Alla var utklädda och de tyckte jag var as roligt. Fanns vissa som var mer utklädda än andra men ändå.









Mer bilder kommer sen


Har vart ett svin idag..

Nu är jag hemma igen. Skulle egentligen slutat NU, men fick gå 1 timme tidigare. Ganska skönt faktiskt eftersom att jag är rätt slut. Har hängt med syster hela dagen tills de var dags att hoppa i jobbar kläderna och jobba som sagt ett par timmar. Har vart ett rent svin idag på jobbet för att jag har vart trött och irriterad, men de blir bättre tills imorgon..

Fler bilder nu då...




Mot banken!

Ska snart röra mig mot bussen med syster för att åka till banken och fixa ett onto och ett legg till henne. Sen efter de ska jag jobba. Så vi får höras ikväll! PUSS



Nya kort!

Dagen har vart den längsta på länge. Har snart vart vaken i 24 timmar. Klev upp klockan 03.00 imorse när Fredriks klocka ringde och har inte sovit sen dess. Har vart med syster hela dagen. Vi har tagit massa nya kort. Men de blev typ bara 100 av 600 kort som blev bra som vanligt haha. Men här ska ni få lite smakprov..










Vi är inte speciellt lika eller hur?


WE LOVIN IT!

HEJ BLOGGGEEEN !
Nej men serilst! haha. Jag och Helene sitter och hänger på jobbet (inget liv vi vet) men jobbet är som vårt andra hem liksom. Helene ska jobba snart och jag ska åka hem .... Vi sitter och glor på alla tjockisar som kommer in hit och ska bli ännu mer feta haha. Livet är en hamburgare helt enkelt!

Nej men vi ska väl sitta här och inte ha något liv... IM LOVIN IT





Kolla in snyggingen!


GO AMIR!

Förlåt bloggvärlden! Men jag borde egentligen inte ens lägg mig i detta! Men att AMIR skulle knarka? Ursäka mig men vart är bloggvärlden påväg? När jag träffade han första gången för snart 2 år sen var han en skön människa med en as skön humor som ville alla väl! Först tyckte jag att han var väldigt dryg och såg bara upp till sig själv och alla andra storbloggare, MEN JAG HADE FEL!

Jag fick en helt annan syn på honom när han kom med Krille till idol (kön) mitt i natten, han och krlle hade vart ute på krogen men AMIR världe mest glad och inte alls full eller narkotika påvärkad. Då var Krille inte ens STOR i bloggvärlden utan han var precis som oss andra SMÅ.

Då bevisade amir i mina ögon att man behöver inte umgås med storbloggare för att lyckas, Men de var inte de jag ville komma till utan att den AMIR jag träffade , den AMIR jag lärde känna var en hel vanlig bög som ville visa andra killar som inte vågade stå för sin läggning att man faktisk kan de!

IDIOTER är vad ni är! helt klar!



Drömde om spöken

Idag är de torsdag, och detta innebär att de är fredag imorgon. Och imoegon åker Fredrik till Danmark med jobbet och kommer hem på söndag. Jag jobbar ändå hela helgen så de var ju inte mer än passande liksom. Usch snart är de jul, inte långt kvar med tanken på hur fort tiden har gått hittills under detta år?

Drömde en sån jävla äcklig mardröm . Drömde att de spökade i mitt hus som jag bor i på tomten hos mamma och pappa. Fy fan de var så äckligt. Undra om jag kommer klara av att sova där nu när fredrik inte är hemma, de kommer nog sluta med att jag sover hos Sanna haha..


Dom västa dagarna...

Om man kanske skulle ta och bli frisk någon gång? Jo de skulle vara trevligt tycker jag men de tycker tydligen inte min kropp. Fortfrande förkyld som en snorunge och febern går upp och ner, tar livet av mig snart (skooja)

I onsdags åkte jag till Sanna där vi drack lite vin (lite för mycket) med tanke på att hon skulle upp till doktorn klockan 10.00 men kom aldrig iväg haha. När jag väckte henne lät kommentaren såhär " eh nej tack är fortfrande full " så somnade hon om haha. Sen hämtade älsklingen mig senare på kvällen.

Har jobbat både igår och idag och de har vart dom västa dagarna på jobbet jag någonsin vart med om. Har vart så mycket folk hela tiden och man har knappt hunnit andas. Vart kommer alla människor ifrån?

Någon frågade mig om jag jobbar på mc donalds i tumba och de gör jag. Så nu vet du de! hihi. Nej ska ta och sova kanske? är helt slut efter denna mördar dag oå jobbet!



Här vägde jag typ 40 KG, fattar ni? haha


As gammal bild från 2007 haha..


RSS 2.0