Besök hennes blogg!

Godmorgon godingar!
Shit vad trött jag är. Lovade att ringa och väcka min älskling klockan 04.00 så gick inte o la mig fören runt 05.30 tror jag klockan var om inte mer. Aja de får man ju lida för nu. Ska snart åka till baken.

Men först vill jag att ni kollar in Sannas nya blogg, helt vild alltså. Haha HÄÄÄÄÄÄR

Jag missade ...

Åh vet ni hur skönt de är att min huvudvärk är borta eller? Känner mig som en ny människa haha. Ställde klockan på 10.00 men självklart vaknade jag inte då utan för 35 min sen, ganska segt. Jag som ville se våra bästa år, men de missade jag ju.

Någon av er som följer våra bästa år?


Kill me slowly....

Någon som har en pistol hemma? Har lust att skjuta mig själv just nu. Igår fanns de hopp om att blir frisk fast huvudvärken ändå fanns där så vaknar jag NU och har AS ont i halsen och huvudvärken är fortfrande där, vad fan är de för fel? Men helt allvarligt? kill me slowly... typ

Såg iaf en as kul sak på facebook, jag som inte brukar gå med i grupper längre var bara tvungen att gå med i denna grupp. Det är en kille som har tagit kort på sig själv varje dag i 8 år. Asså fattar ni? 8 jävla år hur orkar man? Fast ändå jävligt roligt och se hur man förändras. Så jag ska nog också börja göra de?


Ont gör de i halsen, ser ni? .... Nej förstod de.


Nu somnar jag om igen


Jag bröt de på en gång...

Dagen idag har vart sådär. Vaknade med huvudvärk och den har inte försvunnit än. Den förvinner lite då och då men kommer alltid tillbaka. Idag var även sista dagen på min sjukskriving men är ledig båda onsdag och torsdag så börjar jobba på fredag så de är skönt.

Igår bestämde jag becca och tess för att banta, haha och vi lovade att inte stoppa i oss mer skit, men jag är så jävla sämst ibland som bröt löftet på en gång typ. Jag och fredriks familj åt mc donalds idag. Men de blir till att gå 2 KM extra imorgon med andra ord. För jag ska fan inte vara sämre.


Träffade mimmis på donken idag också, bilden är från 2007

I göteborg 09 med Sandra och marcus


Dagen börjar dåligt...

jag HATAR verkligen att vakna med huvudvärk. Jag kände på mig att jag hade huvudvärk redan innan jag somnade om igen men tänkte att de kanske skulle gå över om jag sov lite, men NEJ de gjorde de inte.

Dagen börjar alltså inte bra och tror inte den kommer bli bättre heller. För övrigt tror jag min förkylning har släppt? Har inge snor i näsan just nu iaf haha..

Väntar även på ett mail som skulle komma inom kort men de känns som att de inte kommer komma idag heller... SUCK


Gamla minnen

Haha satt och kollade igenom lite vilder i min mapp här på datorn och hittade idolmappen . Då kom jag även på en as rolig vido som Alexandro gjorde när vi stod i idolkön. Han gör en imitation på Amir Gaybloggen så jävla klockrent. Jag tycker han gjorde de as bra, kolla själva...





Idol direktsänds

Det luktar brand rök utan för fönstret och varje gång de gör de så tror jag att de är något här inne som har börja brinna så jag börjar kolla bland alla saker och vänder upp och ner på precis allt. Detta har hänt mig samanlagt 2 gånger idag vilket är inte okej. Kanske ska ta och stänga fönstret?

Ikväll är de idol och de direkt sänds och detta
visste inte jag fören jag läste lailas blogg idag. Vilken tur att jag såg de annars hade jag missat de. Det ska bli spännande för jag har ju några favoriter faktiskt.


Målat naglarna

När man är sjukskriven och man är piggar än vanligt så har man oftast jävligt tråkigt när de inte finns ett skit att göra. Imorgon är sista dagen på sjukskrivningen men jag börjar inte jobba fören på Fredag. Jag passade på att fixa naglarna nu när jag är hemma. Man får ju inte ha nagelack på jobbet.


Man ser inte så jätte bra för min webcam suger.


aldrig mer skit

Jag fick nyss världens panik. Hittade en bild på min rumpa av någon anledning som viper hade tagit för typ 2 år sen tror jag om inte mer. Där har jag på mig mina favorit jeans som jag idag inte kommer i (duma mc donalds) Så nu jävlar ska jag ut o springa en runda sen in i duschen och aldrig mer äta skit mat!



Målet är då att komma i dom här igen, och nu jävlar ska jag inte ge upp!

Mina nya läppar

Åh jag hoppas att allt kanske kan lösa sig snart. Inatt hade jag så ont i magen så jag trodde jag skulle dö, lyckades somna ett tag men vaknade snabbt igen och ville bara försvinna.

Nå vad tycker ni om bilden? Jag älskar mina nya läppar iaf.


Glad att jag inte åkte dit

Åh vad glad jag är som inte åkte in till BA igår. Först och främst orkade jag inte. Sen var de ju skit dåigt enligt nästan alla som var där. Varför ska man egentligen ens behöva betala för en gala biljett som man ska bli bjuden till? Det var tydligen massa små tjejer där igår som stackarna inte fick träffa någon storbloggare knappt.

Hade jag åkt dit vet jag att Poppe hade vart på mig med interdjuver angående kissie och jag antar att alla hade frågat om henne. Att vara igenkänd tack vare henne är inte direkt de jag vill. Speciellt inte när jag verkligen försökt be om ursäkt till henne men hon ändå spottar mig i ansiktet, och att alla skvallerbloggar tog allt helt fel.


roliga skyltar

ONT I MAGEN! Ni fattar inte hur mätt jag är? Jag och äskling har vart runt i olika butiker hela dagen så jag kommer att sova gott inatt kan jag lova. Som vanligt hittade han ingenting så han kom hem tomhänt.

Påvägen hem kollade vi efter roliga registrerings skyltar på bilar och snacka om att de verkligen finns rolga skyltar. Skratta så jag fick ont i magen. Tog en bild på en bild som de stog TUK på de tyckte jag var as roligt haha.


Det var party

Den 17 september var de ju dags för utgång med jobbet. Det var ett otroligt härligt gäng som följde med ut den Fredagen. Jag som dock var sjuk borde egentligen avstått alkoholen men de gjorde jag inte dom som jag var, men roligt hade vi iaf.

Det började med mat (TACOS) hemma hos karro där vi förfestade för sen vidare till TBs. Men resan innan TBs var ganska kronglig. För inna jag och Elin gick upp till Karro så bytte jag väska och där i hade jag allt. Jag packade ner allt som jag skulle ha med mig ut (trodde jag), men sen så visar de sig att jag glömt busskortet hemma. Jag abraham Ullis och kim gick hem till mig medans dom andra tog bussen så jag fick hämta mitt busskort.

När jag väl hade hämtat de har jag glömt mobilen
hemma så jag fick springa tillbaka snabbt som fan innan taxin kom. Sen möttes vi alla upp utan för TBs för vidare party.








Det kommer fler tåg..

Igår blev en lugn lördag, den lördagen jag egentligen skulle på BA men orkade verkligen inte. Min kropp var helt slut och eftersom att jag inte är riktigt frisk än ville jag inte ge mig ut i de kalla vädret. Det kommer fler tåg som sagt?

Vi köpte istället en varsin chips påse och dip till de och la oss ner i sängen för att glo på film. Det blev en beckfilm jag inte har sett tidigare, men de var ganska bra inte direkt toppen bra. Efter de såg vi halva transformers (stavning?) och jag älskade den filmen, synd att jag inte sett den tidigare dum som man är.

Har vaknat ett antal gånger inatt av panik och läskiga drömmar
. Men som tur är har jag lyckats somna om igen. Nu sitter jag och kollar på en sovande älskling som jag tror inte kommer vakna på minst en timme.

Det bästa med..

Det bästa med att vara sjuk är nog att man kan sova hur mycket som helst. Ofta när jag sover för mycket brukar jag få huvudvärk och må skit dåligt men de gör jag inte nu. Vaknade som vanligt vid 04.00 och puttade på älsklingen i typ 40 min sen gav jag upp. Har inte somnat om en eftersom att jag har en sån förbannad hosta.

Nu ska jag nörda Ipod ...




Massor av dö tid....

Åh vad mycket dö tid man har när man är hemma hela dagarna. Jag som hade planerat exakt hur mycket jag behlver jobba denna månad och så går jag och blir sjukskriven. Sitter och lyssnar på massa musik på Spotify och väntar på att älsklingen ska sluta.


Just nu spelas tarzan fast på svenska.


Man får göra vad man vill..

Klockan ringde som vanligt 04.00 imorse och min älskling var jätte duktig som gick upp direkt utan att jag skulle behöva ligga i en timme och försöka väcka honom. Efter att han hade ätit frukost och gått runt i 20 min så kom han tillbaka och la sig och typ halvsomnade. Då blev jag lite sur men efter 30 min gick han upp igen och åkte till jobbet.

Jag ska snart ta mig till köket och göra nudlar
och den bänka mig framför våraq bästa år, vilket börjar nu men skit samma. Med världens hosta förkylning och feber får man göra precis vad man vill (nästan)


Såg precis att dom hade bytt ut SEAN i våra bästa år jag dööööör, vilka idioter.

Tacos och idol

Feber är kvar och jag känner mig hur hängig som helst. Har precis ätit tacos vilket var gott men jag kände dock ingen smak vilket är lite tråkigt. Nu sitter jag och kollar på idol och ska snart bädda ner mig i sängen för sömn.


I idol kön 2010


Jag jagade alexandro hela natten i idol kön


Blev sjukskriven...

Tog tummen ur arslet och ringde vårdcentralen idag iaf. När fredrik kom hem så ringde jag dom och fick en tid vid 15.20. De visade sig att jag har bihålsinflamation (stavning?) och luftvägs infektion. Vilket ledde till att jag blivit sjukskriven i 1 vecka.

Jag ska försöka vila upp mig så mycket som jag bara kan nu innan jag börjar jobba igen. Jag ville verkligen inte bli sjukskriven, men eftersom att de var enda vägen för mig till att bli frisk så blev de så tyvärr. Jag har även fått antibiotika mot gålhelvetes inflamationen.

Jag ska tala om för dig att detta suuuger och jag vill inte vara sjuk! Tredje veckan nu bläää....

Syster jag och faster för lite mer en ett år sedan.


Vart sjuk i 3 veckor nu!

Att jag nu har vart sjuk i 3 veckor gör mig galen. Jag snyter mig hela jävla tiden men de tamefan aldrig slut. Jag kan knappt andas för att halsen är så tjock och hostar upp typ hårbollar (inte riktigt men nästan). Jag blir galen på detta. Skulle ringa vårdcentralen i morse men orkade inte kliva ur sängen.

Det är en av anledningarna jag inte orkat blogga. Men ska göra minst ett inlägg om dagen från och med nu. Hoppas de räcker tills jag blir frisk på riktigt.


Klockan ringde tidigt.

När Fredriks klocka ringde 03.50 imorse höll jag på att dö, först för att jag var as trött och sen för att den låter riktigt jävla höggt. Självklart går han inte upp då utan ligger kvar i typ 50 min . Så jag har vart vaken sen dess och har nu as ont i magen. Ska egentligen möta upp Sandra för sjukhus besök senare men vi får se om jag orkar och om magen har gett med sig.

Ska jobba sen, slutar ganska sent 22.30
, ska hem och sova sen för första gången på 1 månad tror jag de är? Eller de känns som de iaf. Nej nu ska jag spela ett skit kul spel på Fredriks Ipad innan jag somnar om igen och hoppas på att vakan utan magvärk.


Haha så gammal bild.


Jag är sjuk i 2 år...

När jag blir sjuk så är jag typ sjuk i 2 år känns de som. Nej men jag är förkyld och hostar väldigt läänge när jag väl får de, skit tråkigt. Har precis kollat på 4 avsnitt av idol som jag missade i veckan eftersom jag jobbat. De finns fan folk som är helt otroliga, fattar inte att dom ska hålla på att TÄVLA när någon kan göra en platta med en direkt? Sen finns de ju dom som är otrolligt duma i huvudet bara.

Det luktar mat, och jag som är skit hungrig. Min älskling är iväg med en av hans jobbar kompisar och hämtar hennes lastbil så jag ska vänta tills min älskling är hemma så vi kan äta tillsammans om maten hinner bli klar innan.

Nej  nu ska jag snora vidare..


Sara Jag Sanna och syster för 1 år sen på båten mot riga.


Haha Elin gjorde om en bild på mig på Tazz.com tror jag de heter.


Förbannade hosta!

I hela mitt liv har jag nog mest dras med motgångar. Jag har opererat mig ett tiotal gånger och bara haft ren otur istort sätt hela tiden. Mn nu är de inte de vi ska prata om utan att jag blir så arg på den här förbannade hostan. Jag är lite emot att äta massa meducin eftersom att jag gjort de i hela mitt liv. Nu har jag den här förbannade hostan som aldrig vill ge sig. Men jag vet att jag klarar av att få bort den utan massa meducin.

Igår jobbade jag 16-22 de var ganska lungt på jobbet , men visst kom de svängar ett tag då de var mycket. Efter jobbet tog jag med mig lite mat och åkte hem till min älskling. Eftersom att han går upp så tidigt på morgonen så blev de sängen direkt efter. Väckte honom vid 04.00 och somnade om runt 05.30.

Ikväll jobbar jag också fast bara till 21. Ska nog hem till mamma och pappa och sova inatt. Om jag orkar så skriver jag när jag kommer hem!


Våren 2008


En lång dag fast ändå ganska kort..

Det har vart en ganska lång dag idag fast jag ändå inte gjort mycket alls. Allt började med att klockan ringde 08.00 men somnade om och vaknade i panik när klockan är 08.39 och väcker Sanna. Slänger i oss frukosten och lika så kläderna (fast vi äter inte upp dom) Sen ut i bilen full fart frammåt mot Flemingsberg och polistationen. Men vi hinner inte mer än komma till Tullinge och polistanten ringer och vi får en ny tid och dag.

Vi vänder och vi pustar ut samtidigt som vi tyckte att detta hade vart skönt att få gjort, men men. Väl hemma tar vi ett varsitt glas cola och sätter under fläckten och tar en varsin cigg. Vi båda är helt döda och beger oss mot sängen för någon  timmes power nap. Jag hinner inte mer än somna i ca 30 min och telefonen ringer, och kollar på den och känner att jag verkligen inte orkade svara.

La telefonen under kudden som låg i mellan mig och Sanna och somna om. 30 min senare kommer de sms efter sms och jag bara totalt ignorerar de för jag sov så jääävla bra. Sen 30 min efter de så ringer de igen och jag ser då att de är Fredrik. Så jag svarade och han sa att han precis hade slutat för dagen 13.00 var klockan då och vi somnade runt 11.00 någon gång.


Fredrik kommer iaf och hämtar mig. Vi äter några mackor och sen somnar jag om. Vaknar av att de ringer och de är Sandra (Sanna & Sandra är idag väldigt osams) så pratar med henne i 45 min sen är de dags att äta. Nu har vi precis sett idol och jag lyssnar på Michael Jacksson.... Dags för sängen snart.


Jag och min bästa vän Sandra 2009


Hon är giftig

Trotts att jag är sjuk med feber och 2 KG snor i näsan så har jag orkat äta en kebabtallrik. De satt fint kan jag lova er. Ska inte jobba imorgon eftersom att jag fortfrande är sjuk som sagt. Lika bra att vila upp mig så att jag orkar jobba på onsdag.

Nu sitter jag och lyssnar på en låt som gör mig ganska glad. Jag tänker på min bästa vän Sandra när jag lyssnar på denna, de är en minnes låt för oss haha.


otacksamhet

Vem tänker man på när man ser den här videon? Jo kissie hahah


älska dig själv

Idag har jag endast gått runt i mjukiskläder och istor sätt  tyckt synd om mig själv som har feber förkyld som en dåre och hostar som en idiot. Ätit friterad kyckling och nu är jag smällfet hahah, nej de gäller att älska sig sjäv.


Tillbaka

Jag har valt att vara borta från bloggen ett tag och detta av många andledningar jag inte tänker ta upp här. Men nu ska de bli skönt att få komma igång igen. Just nu har jag feber och världens snorigaste näsa. Känns som att jag har 1 KG bly i hjärnan. Jag som verkligen inte har tid att vara sjuk.


Vi handlade 20 liter cola för en vecka sen


RSS 2.0