2 December 2010

Hej bloggen!

Ögat känns faktiskt mycket bättre idag, ser liiite suddigt när jag kollar åt vänster & höger men hoppas på att de ska försvinna snart. Så imorgon är jag tillbaka på jobbet som vanligt igen (om inget oväntat händer) Men de hoppas jag verkligen inte.

Både jag och Fredrik kände oss lite små hängiga igår, lika så när han gick upp imorse men de verkar ha försvunnit? Gillar inte de här med att vara sjuk sörrö, fyfy.

Saknar Thailand!



Kommentarer
Postat av: ulrica

tack för svaret! :) Jag som också i stort sätt varit blind på mitt ena öga hela livet förstår hur du menar, jag har protes och de hänger inte med lika bra som två fungerande ögon gör så många frågar om jag är skelögd. För mig gör det ingenting att folk frågar eftersom det är en del av mig. Precis som dig så vet jag inte heller om jag skulle vilja se med båda ögonen eftersom jag inte vet hur det skulle kännas nu. Men de där med körkort? Kommer det verkligen bli svårare? Är de pga ett öga eller något annat? Jag ser verkligen fram emot att få ta körkort och så gott som jag vet ska de inte vara några problem eftersom jag haft mitt "handikapp" sedan jag var så lite, kram.

2010-12-02 @ 15:44:35
URL: http://ulricasofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0