HEJ JAG ÄR TRÖTT!

ASSÅ jag är sååååå trött! Har vart vaken sen halv 8 imorse och kom hem för en stund sen och ögonen hänger ner till fötterna typ. Ska snart bädda sängen och krypa ner. Älsklingen åkte precis iväg för att hämta hans föräldrar så de lär ju ta ett tag tills han är hemma.

Dagen har vart helt okej. Började med att jag jobbade 10-16 . Sen kom älskling och hämtade mig, vi körde hem elin sen raka vägen till kungens kurva för att glo i affärer i 100 år. Efter de blev de mat på Thaien, LIIIITE besviken blev jag men gott vart de.

Sen hem till anton för att baka knäck som blev sjukt goda, men as mjuka haha. Efter de spelade jag och Emelie tärnings spel. Sen nu sitter jag här, och somnar vilken sek som helt!

VARNING FÖR SUDDIGA BILDER!


Hej blå smurf som väntar på bussen 8 på morgonen

Tog en timme för oss och fatta när knäcken skulle vara klara!

Haha fråga inte ens?

såhär PIIIIGGG är jag JUST NU!


Videologg


Vilken BRAAA morgon!

Vad tror ni är de första soom hänt när jag kliver utanför dörren? JO ATT JAG GLÖMT MITT SNUS! Och detta kommer jag på halvvägs till bussen och orkar inte vända. Åh jag är så förbannad. Så ni kan ju gissa hur min frukost ser ut idag?


KOCK?

Nu har jag lagat mat, eller ja halva maten iaf. Har för första gången i mitt vackra liv kört upp en köttbit, det var inte så svårt som jag trodde. Kanske ska satsa på en karriär inom kockbranchen? NEJ MEN SKULLE INTE TRO DE.

Väntar på att älskling ska komma hem. Sen blir de myfredag för min del eftersom att jag jobbar hela helgen.




17 December 2010

Godmorgon!
Jag hann inte uppdatera innan jag åkte till jobbet, så nu sitter jag här. Har precis ätit pannkakor till frukost, med chokladsås på , SÅ JÄÄÄVLA GOTT! Okej men nu ska jag snart gå in, så vi höra under rasten!




Nååh visst är jag söt?


Sova för natten!

Somnade när älsklingen åkte hemifrån för att åka och kolla i butiker. Eftersom att jag kände mig lite halv dan så stannade jag kvar hemma. Vaknade när älsklingen kom hem igen, och nu har vi ätit. Drömde om att jag skulle äta räckor, OCH JAG SOM ÄLSKAR RÄCKOR!

Så ska snart krypa tillbaka under täcket för att sova för natten. Det har blivit en dålig uppdatering idag jag vet, men den blir bättre imorgon jag lovar. Då kommer även en HISS och DISS lista.


Bilden tagen 2008


Jävla skit väder!

Känner mig så jäävla seg. Jag vet inte om de kan bero på detta äckliga skitväder eller om jag som sagt håller på att bli sjuk. Hoppas de är på grund av vädret. Så nu ska jag bädda ner mig i sängen och sova en timme för att se om jag känner mig bättre sen.


Videon jag skickade till BB


När jag bode vara påklädd

Godmorgon bloggen!
Har rätt bottom, ska gå till bussen snart och här sitter jag bara i trosor när jag borde ha jobbarkläderna på mig. Aja att vara tjej är ju inte någon dans på rosor, de ska ju sminkas i 100 år som sagt. Aja idag kommer ni få se videon som jag skickade in till BB!




det tog 1 timme för mig....

Vilken dag.. Trodde de bara skulle ta någon timme men de tog 4 timmar att flytta. Först började vi med att packa upp mickron som Sandra köpt, och de tog mig hela 20 min att komma på hur man ställer in klockan på skiten. Efter de skulle vi montera ihop hennes ena sängbord, bara de tog 1 timme att fatta hur man använder skruvdragaren. Man börjara ju undra om jag inte är blondin egentligen?

Sen när Fredrik och Sandras pappa kom tillbaka åkte vi och åt på MAX! Asså jag har aldrig i hela mitt liv var med om något trögare ställe en den max! Vi stod i KÖN hör ni KÖÖÖÖN i 25 min innan vi ens fick beställa! Åh snacka om att jag fick myrkryp i benen!


Hemlisar del 2


Liten ämmi i en stor värld!

Godmorgon!

Asså jag drömde en sån sjuk dröm!
Att jag var jätte jätte liten precis som i nils karlssons pyssling? Allt var 10 gånger större än mig och de kändes as skumt. När jag vaknade var jag tvungen att kolla så att jag verkligen vaknat haha.





Jag är så förbannad nöjd med mig själv!


Jag tjänar pengar på...

Det finns mycket pengar att hämta i bloggvärldens saga. Även om du är en bloggare med lite läsare så finns de pengar att hämta överallt. Jag tjänar pengar på er när ni läser min blogg (ingen nyhet) . Dom stora summorna kommer bland annat från videosarna!


Hur mycket de är behöver ni inte veta!
VideoFy.Me


Svar på tal...



Jag har tänkt på en sak, en sak som är ganska uppenbar? Jo de är så att folk älskar att hata, de är klart att man läser ju inte Kissies blogg för att hon är så otrolig, utan för att hon gör så korkade saker och så idiotiska saker och man måste bara läsa mer samtidigt som man egentligen inte vill? Man tycker helt enkelt inte om människan?

Jag har sätt och hört och vet att alla eller inte alla de var ju att ta i, men dom flesta som läser bloggar och framförallt skvallerbloggar vill få bort mig, folk hatar mig, tycker jag är dum i huvudet? Men har ni inte tänkt på att de kanske är själva poängen? Folk älskar att hata mig.

Nu tycker du sägert jag är ännu mer dum i huvudet och tänker " Men hur kan man vilja bli hatad? " Nu är de ju så att jag är ju inte de i värkligehen. När jag träffar läsare som kommer fram (minst 1 gång om dagen) så säger dom bara posiviva saker, dom berömer än och säger att man är söt.

Saken är den att säger du något negavtiv om någon annan är ju de bara beviset på ditt egna självförtoende. Du måste klanka ner på någon annan för att få dig själv att må bra, JO men de är så, fast du vill inte fatta de.

Jag tycker själv att jag ser bra ut, och ser inge som helst fel på mig. Ingen är perfekt, och dom som känner mig i verkligeheten vet vem jag är och hur jag fungerar och hur jag tänker. Jag är inte den som berättar saker om andra som står i min närhet. Detta som hände med alexandra var för att hon hög mig i ryggen med hennes feta kompis amir.



Tatuering och brun!

Känner mig halvdålig, hatar när jag känner så för oftast så är de falskt alarm, eller så blir jag dundersjuk på 1 dag. Men hoppas bara de känns så idag då. Ska ju som sagt hjälpa Sandra med att flytta.

Jag kollade igenom mina bilder, och jag hittade en bild på min tatuering


Och en bild på när jag solade sommaren 2008


Visst var jag brun?


Flytt dags!

Godmorgon!
Jobbade sent igår och när jag kom hem så var älsklingen fortfrande vaken, vilket jag inte trodde med tanke på att han hade jobbat skit länge och sen skulle upp tidigt. Idag ska jag hjälpa Sandra och flytta, ÄNTLIGEN säger jag bara, detta var vi väntat på i flera månader!


Gammal video på mig och Sandra!


Vdeoblogg


När bilderna blir perfekta!

Godmorgon Bloggen!
Lucia idag, och jag missade lucia tåget imorse. Men jag kan lova att de var 10 gånger skönare att ligga kvar i sängen. Nu har jag precis duchat och gjort mig i ordning för att om några timmar röra mig mot jobbet.

Åh jag bara älskar när man tar bilder som blir PERFEKTA!





Imorgon är de lucia!

Mitt i allt så börjar jag känna mig sjuk (?) Jag har fått ont  halsen och känns som att jag har feber. Sandra min bästa vän säger att jag är hyptrokondriker men va fan, magen känns som en fet ballong som bara vill sprängas (de kan ju bero på att jag åt för en stund sen) MEN jag lovar att jag känner mig nere.

Imorgon är de Lucia och jag ska försöka se de imorgon bitti på tv4 som jag brukar göra, men allt beror ju helt på som sagt hur jag mår och eftersom att jag ska stänga imorgon så behöver jag ALL sömn jag kan få så jag inte blir sjuk på riktigt!


Din pojkvän gillar oss

Den här låten är inspelad sommaren 2007. Jag var AS förkyld men jag skulle banne mig spela in den ändå. Haha låten har sjukaste texten och de är inget seriöst direkt. Mimmis är också delaktig i denna låt!!


Frågestund!


Vart är vår värld påväg?

Vart är världen på väg någonstans? Ska man inte ens kunna gå ut på stan och handla en vanlig lördag eller vilken dag som helst för att nu vara rädd för självmordsbombare? trodde inte sånt fans här i vårt vackra land? Men se så fel man kan ha.

Om detta ska fortsätta
vill inte jag skaffa barn och låta mina barn leva i detta samhälle. Hur fan kan man ens göra så? Hur kan en människa eller dom människorna ens tänka på att vilja döda andra människor? Dom måste ju ha något seriöst fel i huvudet?

Varför kan vi inte bara leva i en värld där de är fred
? Så alla kan få må bra? Detta som har hänt är ju absolut inte OKEJ och jag hoppas att de inte sker igen, fy fan vad äckligt. Detta hör man bara på nyheterna eller ser på TV men jag trodde ALDRIG att vi skulle ha såna sjuka människor i vårt LAND!


Bilderna lånade av afronbladet!


Den här killen är riktigt sjuk!

Okej jag är ganska trött på den här killen, och jag tror att jag inte är ensam om detta utan de finns fler som önskar att han bara kunde typ försvinna? Han måste ju vara totalt blåst och jag hoppas att någon sticker hå i hans lilla bubbla snart så han kan landa i verkligheten?



Okej grabben tror att han tjänar en förmögenhet på sin lilla blogg som har ca 4000 läsare om dagen. Inte ens blondinbella tjänar så mycket i månaden och jag tror inte ens att kissie gör de heller. Så snälla kör upp din lilla dröm långt upp i röven och vakna till någon gång. Du har synt i bloggvärlden i typ 2 veckor och du säger redan att du tjänar 90 000, om du gör de så är min mamma Briteny Spears!

12 December 2010

Godmorgon Sötnosar!
Jag tänkte först ta de här med dagens blogg att den vinnaren utseés imorgon eftersom de vart helg och jag röjt typ hela helgen, så ledsen för de men de kommer som sagt upp en vinnare imorgon. Du kan fortfrande anmäla dig !

Igår bar de av till TB´s där vi mötte upp halva jobbet som hade ätit midda sen blev de FEST! Fast alla var typ AS dyng förutom jag! Ganska skönr för annars brukar de vara tvärt om!








NU KÖR VI !




Bilder från igår!


Tog bilden på jobbet

Hemma hos Elin

Innan vi skulle ut på ballkongen

Snacka om att de var kalt!


Topp 20

Åh jag har sån huvudvärk så jag vill bara dö just nu. Men de blir nog bättre med lita mat i magen och en alvedon. Ikväll blir de att ta de lungt. Ska kolla på Sex and the city och äta chips med dip!

Det känns föresetn skönt att äntligen få komma in i bloggvärlden. Jag har till och med klättrat över Peter08 och Baby fläskpadda!


Uppmärksamhet?

Nör jag var mindre var jag där emot ute efter uppmärksamhet så de bara skrek om de. Om de fanns blogg på den tiden hade min vart större än både kenzas och Kissies helt klart. Men nu ska vi inte tänka så..

Jag har två bilder på mig själv (tror jag är 15?) alltså 6 år sen, som var klassade som fjortisbilder på den tiden. Idag skrattar jag bara åt de.



Hatad men älskad!

Godmorgon alla hatar!
Jo men de är ju sant? Man är ju mer hatat en älskad, och är de inte så de ska vara egentligen? Folk hatar en fast dom kan liksom inte slita sig för att dom måste se och vet allt.

Igår blev en kväll hemma hos Elin. Vi lagade en god lasange och drack massa vin. Vi kollade även på IDOL finalen vilket tycker jag var en flopp! Jay är fast i ett skit kontrakt som kommer styra hans karriär i botten, och så kommer minnah glömas bort.




SVAR PÅ TAL bitches!

Jaha! Såg att bilder på mig har kommit upp, vilket inte är okej, men om jag ska vara helt ärlig så bryr jag mig faktiskt inte så mycket. För de första så har väl folk sätt tuttar förr? För jag visar ju inte tuttarna direkt?`

Man ser heller inget av min "Fitta" så de stör mig heller inte så mycket. Men jag vet exakt vem de är som har skickat in detta och jag ska ta ett stack med den personen!

Sen folk som tycker att bilderna var FULA, kan ta sig i röven! Ingen är perfekt och jag har inte bett någon lägga upp dom.. Jag tycker själv att jag har en fin kropp, och jag är inte ett DUGG tjock som folk tycker att jag 'är


Vill du bli dagens blogg?


10 December 2010

Godmorgon !
Nu är de exakt 2 veckor kvar till jul, vilket jag tycker är helt galet. Jag har inte köpt en enda julklapp, så jag lär ju få stressa röven av mig dagen innan. Så jävla typiskt.

Idag är de Idolfinal. Så jag ska möta upp Elin efter jobbet sen ska vi hem till henne . Som sagt så håller jag tummarna för Minnah och de har jag gjort sen idol började!

Klicka på bilden för att komma till dagens blogg!


Blev du inte dagens blogg?
Då kan du anmäla dig igen!
Lycka till <3


Hemliga bilder - I en hemlig mapp



Jay <3 Minnah

Jaa.. Vad ska man säga? Detta var väl inte så otippat egentlgen? Stackars Jays "flickvän" som han var gift med, eller dom var gifta men förlovade sig igen. Undra hur hon känner sig?

Men Grattis Minnah & Jay!


Några videos!

Den här är så klockren, hur ragt går man på fyllan??

Sandra pratar med sig själv del 2



Den nya gaybloggen HAHA


I am beautiful




Vill du bli dagens blogg?


9 December 2010

Godmorgon Bloggen!
Har suttit och läst igenom dom som hittils är med och tävlar i tävlingen. Man börjar ju nästan gråta av vissa så gulliga eller sorliga dom är. Detta kommer inte bli lätt, men jag ska göra mitt bästa! Nu på morgonen som vanligt kan ni klicka på bilden och se vem som blev dagens blogg!

Klicka på bilden

Blev du inte dagens blogg?
Häng inte lätt, du kan anmäla dig igen!
Lycka till <3

Varning för KÄNSLIGA tittare

Tidigare idag då var jag med min bästa vän på sjukhuset. Hon skulle göra sin 6 månaders kontroll, alltså skulle hon göra ett benmärgsprov. Denna gång gick allt utan problem. Hon var sencool och tog allt sakta men säkert. Lärkaren som utförde detta på henne var så super bra att hon knappt kände något och allt var klart på bara 4 min.





3 bilder




Vissa av er är idioter


TÄVLING - XBOX 360 KINECT

Alla har vi hört talas om Kinect? Spelet där du använder hela kroppen och inga kontroller. Med Kinect kan du spela äventyrs spel, sport, dans och även träna dig i form. Samtidigt som du tränar hela kroppen så har du otroligt roligt.

Nu ska jag tävla ut de nya svarta XBOX 360 plus KINECT! Allt du behöver göra för att vara med och delta i tävlingen är att följa tävlings reglerna nedan..

TÄVLINGS REGLER FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA!

Fylld cirkel Skriv en kort motivering varför just DU ska vinna
Fylld cirkel Glöm inte mailadress & bloggadress (om du har någon)
Fylld cirkel Tipsar du om tävlingen på din blogg är de ett PLUS

Fylld cirkel Tävlingen avslutas 20 December och kommer att kontaktas via mailen. Vinnaren kommer alltså inte att bli kontaktad via bloggen


Videoblogg


Dagens Egobilder

Just nu är jag på sjukhuset med Sandra så detta är ett tidsinställt inlägg. Ni ska få se lite egobilder. Så titta på ni!


Ni är duma i huvudet hela bunten!

OKEJ! Denna gång ville jag inte överhuvudtaget hamna i någon jävla skvallerblogg och de var heller inte jag som skickade in de! Jag har inte bett om någon jävla uppmärksamhet på jag vet inte hur länge, hur kan ni då sitta och skriva att jag är så kåt på uppmärksamhet och att jag gör allt för att synas?

I detta fall är de den där bögen de är fel på, men eftersom att ni redan har fel stämpel av mig är de klart ni försvarar honoom, alltså är de ni som är duma i huvudet, inte jag! Någon som har suttit och kallat en 15 årig flicka för hora och tryckt ner henne för att hon har blivit mamma är väl lite väl jämfört med jag som berättade lite skvaller om kissie, hon hänger ju trotts allt ut folk lite här och var?

Om jag nu vill ha uppmärksamhet, låt mig vilja de då för i helvete! Men ni ger ju mig bara mer och mer igenom att skriva såna idiotiska saker som ni skriver? Jag blir ju bara mer och mer taggad till att få synas!


VILL DU BLI DAGENS BLOGG?


8 December

Godmorgon Bloggen!
Att vakna såhär tidigt borde inte bara lagligt? Och eftersom att jag inte kan somna om så sitter jag ju uppe och glor på alla jävla TV program som finns, även om de är repriser.

Idag är de stor dag, jag ska nämligen med min bästa vän på hennes 6 månaders kontroll för att kolla så hon inte har någon Cancer i kroppen. Hon är en otroligt stark tjej som klarar allt, så detta blir lätt för henne. Hon ska få klämma min hand så hårt hon bara vill!

Klickar du på bilden kommer du till dagens blogg!


Var de inte du som blev dagens blogg?
Då kan du anmäla dig igen om en liten stund!
Lycka till <3


MikroTofflor

Något som de snackas om mycket nu är den här Mikro Tofflorna . Det är många som redan har köpt eller fått hem såna i brevlådan redan. Men nu har jag ett toppen erbjudande till er som vill ha ett par.

Få ett par heta Mikro Tofflor för endast 249 kr + 59 kr i porto + exp. avgift.
Tofflorna kan värmas i en mikro och håller då dina fötter varma väldigt länge. Perfekt att ge bort som en julklapp!

Mikro Tofflor för 249 kr


Leva´s Polka!

Sitter just nu och försöker väcka Fredrik , men de värkar ganska världerlöst eftersom att han inte vill vakna. Jag satte på en låt som kommer göra honom riktigt irriterad efter ett tag, ska spela den tills han vaknar!!

Jag skrattar ihjäl mig när jag lyssnar på den här, de roliga är att jag kan fan texten också! ILLA!


OMG du är ju ett skämt!

Varför blir jag så förbannad för? Jo för att den här idioten tigger till sig en domän av Jonatan Wiik, han som äger min och så många andras domäner. Men han är ju bloggvärldens största skämt. Jag hoppas nu för allt att Jonatan inte ger honom någon domän!

Han har tryckt ner Mikaela så de räcker och blir över. Plus att han har gjort bort sig totalt, vad tror han liksom? Att han ska bli större än Kissie? Men skulle inte tro de va grabben.

Jag vet precis vart du kommer att hamna om någon vecka [ I EN PAPPERSKORG UTE I INGENSTANS OCH INGEN KOMMER KOMMA IHÅG DIG ] Du säger även att du är ute på skvallerbloggarna, men grattis gubben, som om inte jag varit de eller? Och vem vill hamna där? Jo idioter som du som säljer sig billigt , ELLER NEJ JUSTE DU FÅR JU INGET, så du måste hångla upp dig själv i en spegel, OMG jag dör!


Önskelista



Bara för att...

Jag är inte den som brukar visa vad jag har på mig eftersom att jag tycker sånt är så jävla tråkigt. Men idag tänkte jag faktiskt göra de. Just för att jag älskar min nya blus som jag köpt på H&M för 149:-


Vad tycker ni??


En bortglömd video!


BLI DAGENS BLOGG!!


7 December 2010

Godmorgon bloggen!
Som sagt är jag uppe snor tidigt fast ögonen inte ens hänger med? Jag ser ut som ett ufo eftersom att jag bara sovit max 8 timmar på 2 dagar och de suger ju ganska hårt? Ska ta och somna om någon timme till så att hjärnan hänger med ordentligt idag. Idag är jag ledig men jobbar imorgon så de är skönt.


Vem är han?

Detta verkar bara bli en klagodag känns de som. Men de finns verkligen folk som kan gå mig på nerverna och då kan jag inte hålla dom i styr utan måste skriva av mig för att dom ska lugna ner sig!

Nu har jag läst om den där förbannade DennisM överallt! Vad är han känd för? Någon random bög som kom ut med dig 100 år senare än när han startade bloggen, sen dess har han fått massa uppmärksamhet från ingenstans? Det verkar ju som att han ljuger hela tiden?

Han ser förjävlig ut, han borde klippa till sig och göra något med hans uteénde. Nu menar jag inte att jag ser bättre ut en honom men jag klarar inte av att se honom mer. Är så trött på att han ska lägga sig i VARENDA jävla grej. Han ska dissa den ena och den andra för att få 3 min i en skvallerblogg "SUCK"

Det var mycket skönare när han inte bloggade regelbundet. Men Dennis snälla du lägg ner allt skitsnack du snackar och lägg inte näsan i blöt om du inte har något att torka dig med? Isabelle har en underbar blogg och är absolut inte som alla andra bloggar, hon söker inte efter uppmärksamheten friviligt precis som du gör.


DETTA GÖR MIG FÖRBANNAD!


Detta gör mig fruktansvärt upprörd! Vad tror den där alex igentligen? Att folk under 15 år är duma i huvudet på något sett eller? När jag var 15 år var jag medveten om allt, då fanns dock inte bloggandet på samma sätt som de gör idag men ändå!

Hade de funnits blogg när jag var 12 så hade jag nog lätt bloggat. På Playaheade fanns de ju "dagbok" som de hette då innan alla böt namn till blogg. Där uppdaterade man dagligen som en blogg om vad man hade gjort och jag var drygt 12 då.

Det är Ale Schulman som ska sluta visa sig i media överhuvudtaget, vem är han? Jag stör mig bara på hans fula ansikte så jag spyr. Varför ska han säga något sånt för? Blogga är frivilligt och de ska FAN inte finnas någon JÄVLA åldergräns på de. Jag kan förstå att man inte kan blogga som 7 åring men för i helvete.

Gå och skaffa dig ett liv snälla du!

Gamla bilder











Ögonen blöder

Shit de börjar kännas att jag vart upp sen 4. Ögonen börjar bli ganska trötta så nu ska jag sätta på trolltider och bädda ner mig i sängen en stund. Vi hörs lite senare!


Väldigt gamla bilder!





BLI DAGENS BLOGG!


Såhär låter det


Tidig imorgon...

Godmorgon bloggen!
Klockan ringde alldeles för tidigt idag 03.45, varför är för att älskling ska vara på jobbet klockan 05.00. Men vi får helt enkelt skylla oss själva som somnade skit sent, men så kan de gå.

___________________________________________________________
Grattis till Maria&Carin som blivit DAGENS BLOGG!

Leker i Photoshop

Åh jag älskar verkligen Photoshop! Jag har suttit i flera timmar nu och lekt med de. Det är kompicerat men man lär sig allti något nytt. Nu ska ni få se en före och en efter bild jag gjort på min syster!


Trolltider

Hej Bloggen!
Förlåt att jag inte hunnit utse en dagens blogg idag men jag har gjort annat, därför så kan ni fortfrande anmäla er och så drar jag en vinnare imorgon bitti istället? Du som redan anmält dig kan göra de igen om du vill men du finns fortfarande kvar.

Lite bilder från dagen



bli dagens blogg!


Snarkar som en gris

Godmorgon!
Snart måste jag springa till bussen, ni kan ju gissa om jag egentligen vill ligga kvar och sova när jag ser fredrik ligga kvar och snarka som en gris? Men men ska man jobba så ska man. Jobbar bara till 4 idag, så blir de dålig uppdatering så vet ni varför?

Nu chans på dagens blogg kommer upp om en stund

__________________________________________________________
Grattis till EMMA som blev dagens blogg

Skit mobil!

Äntligen hemma! Har vart en ganska lugn dag på jobbet, kan ju bero på allt snöande att folk kanske inte vill ta sig ut? Men på slutet en timme innan jag skulle hem så bara öste de in folk, och hälften av personalen satt på möte så de var ju riktigt roligt (not)

Har försökt ta bilder med min mobil, men den vägrar, den har typ ballt ur, men de går att filma med den men inte ta kort, vad är problemet liksom? Så köp inte en Samsung dom suger balle.




Videos!




bli dagens blogg!



___________________________________________________________________________
Dagens blogg : Rebecca !


3 December 2010

Godmorgon sötnosar!
Jag är egentligen skit trött, men kan inte sova för att jag har någon slags huvudvärk fast ändå inte. Skit komlicerat jag vet men skit samma. Vaknade iaf feber fri vilket är toppen, och ögat känns mycket bättre idag (så som de känns nu iaf)







________________________________________________________________________
Grattis till Rebecca som blivit dagens blogg!


FEBER!


Dagens blogg!


Så byter du ögonfärg!

Nu ska jag lära dig hur man ändrar ögon färg via Photoshop. Det är inte så speciellt avancerat och de går fort. Här kommer dom stegen du ska följa..




Lär mig Photoshop!

Jag håller på att lära mig Photoshop och när man väl sätter igång är de skit kul. Jag tar mestadels hjälp av moderskepet som visar dig egenom en del bra saker du kan göra. Nu har jag iaf lärt mig hur man gör former av bilder. Typ som runda kanter .

 


Här nedan kan ni även se hur jag har lärt mig lägga skugga runt ögonen. Okej nu är jag inget proffs men gick gick bra iaf tycker jag!


2 December 2010

Hej bloggen!

Ögat känns faktiskt mycket bättre idag, ser liiite suddigt när jag kollar åt vänster & höger men hoppas på att de ska försvinna snart. Så imorgon är jag tillbaka på jobbet som vanligt igen (om inget oväntat händer) Men de hoppas jag verkligen inte.

Både jag och Fredrik kände oss lite små hängiga igår, lika så när han gick upp imorse men de verkar ha försvunnit? Gillar inte de här med att vara sjuk sörrö, fyfy.

Saknar Thailand!



Låtvalen!

Angående idol iår tycker jag att de har vart en bra säsong! Jag tyckte inte alls om Alice så de var ju bara tur att Minnah fick komma tillbaka för hon är min absoluta stora favorit. Och så är de ju såklart Jay också en av favoriterna. Har lyssnat på låtarna som dom ska sjunga och jag tycker faktiskt att dom gjorde ett bra val till dom Juryn.

Minnah - Total Eclips of the heart



Jay - Enter sandman


Blunda en hel dag!

Dagen började helt utan problem. Somnade om några timmar till efter att Fredrik åkt till jobbet. Vaknade och tog min påse med jobbarkläder i eftersom att vi inte längre får ha skåpen kvar så gick jag till bussen. Kommer till jobbet och allt är sig likt . Lika kul att jobba med underbar personal och underbara gäster.

Men så händer de något som jag inte trodde skulle hända. Jag känner att de gör AS förbannat ont i ett av mina ögon. Nu ser jag ju bara på ett öga (vänster) och de andra ögat (höger) ser jag ingenting på. Och de är ju självklart vänster ögat som börjar krångla och de känns som att jag har något i ögat. Så jag frågar Elin om hon ser något skräp i ögat men hon såg bara rött, att de var rött i mitt öga. Då känner jag hur suddigt allt börjar bli.

Så jag går till omklädnings rummet och kollar och ser då att de är rött, massor med blodkäl har spruckit och en liiiten röd prick har svullnat upp. Förbannat ont gör de och jag ringer till Sjukvårdsupplysningen som vill att jag ska åka till AKUTEN. Men eftersom att jag tror att jag har fått en ögoninfektion så låter jag de få vänta tills imorgon. Blir de inte bättre så får jag helt enkelt kolla de.

Jag gick säkert in i väggen på jobbet minst 5 gg
r. Men de är ju såklart, Jag har otur och de har jag alltid haft. Nu ska jag vara hemma en dag från jobbet för att inte överanstänga ögat utan istor sätt bara blunda en hel dag. KUL!



RSS 2.0