Det blir en ny start!

När jag började blogga var målet att bli någon slags bloggkändis som alla ville bli. Men eftersom att de krävdes mycket arbete med bloggen typ dygnet runt så orkade jag längre. Jag fick kikar ibland där jag ba" åh jag vill vara med på topplistan " och kämpade röven av mig för att synas där i några få dagar.

De bästa att vara med där är ju för att man får uppmärksamhet att folk skriver hur bra man är osv. Jag orkar inte kämpa för att synas där längre, utan nu bloggar jag bara på mitt sätt och tänker inte skriva något jag absolut inte vill ska vara i min blogg.

Jag fick en urgullig kommentar av en tjej som heter Becka, hon skrev att hon hade sett mig på mitt jobb men vågade inte gå fram till mig. Men de är klart ni ska gå fram! Jag bits inte jag lovar, jag älskar folk som kommer fram och är hur gulliga som helst! Så Becka läser du detta och ser mig någon mer gång, så tveka inte på att gå fram till mig då!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja sbolut! Tror http://myzaans.se ska gå med, men vi kan gå alla tre, så kan ni två gå på efterfesten tillsammans också, om jag inte kan få låna någons legg. 17 du vet ;)

2010-08-07 @ 19:23:57
URL: http://conler.se
Postat av: Anonym

Den 17 så slöpps dom så ska vara väldigt snabb! :)

2010-08-07 @ 19:36:35
URL: http://conler.se
Postat av: joanna

jag har röstat på din sko (A)

2010-08-07 @ 19:54:55
URL: http://jpanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0